dilluns, 25 d’abril del 2011

Per les dures rampes del Penedès

Seguint la línia del company Josep Franco de dissenyar unes rutes amb les majors pendents de la zona per fer amb bicicleta de carretera. (Ja va fer la del Garraf, volta de 123 km i 2500 m de desnivell, una pel Penedès de 121 km i 2000 m de desnivell).
Avui hem anat a fer una altre bestiesa de ruta, anant a cercar les rampes més dretes del Penedès, com si per la zona no hi haguessin carreteres planes i boniques, no, no !!!! Nosaltres a buscar desnivells com el que surt a omplir el cistell de cargols, nosaltres a omplir-l'ho de rampes i quines rampes !!

La Juncosa del Montmell i Coll de l'Arca (km 15), Can Ferrer (km 20), de Querol a Montagut (km 53), Coll de la Serra de la Llacuna (km 69), Plana de les Torres (km 91), Coll de la Creu de Sapera (km 99) i les Ventoses (km 108). En total han sortit 125 km i uns 2500 m de desnivell. Aquest cop per escurçar una mica la volta hem sortit de Banyeres del Penedès, un bon lloc per deixar la furgoneta i començar a rodar.
La veritat que és una volta impressionant, tant per la seva duresa com per la vellesa que tenen les contrades per on es passa. La majoria de carreteres son molt tranquil·les, també cal dir que part del recorregut és fa per pistes asfaltades i cimentades, lo que encara afegeix més emoció a la cosa. Des de Querol fins a la baixada del Coll de la Llacuna em tingut una mica de pluja, la qual ens ha fet prendre les oportunes precaucions en la baixada.


4 comentaris:

DBG BICIS ha dit...

Chapeau!!!!!!!!!!!!!

Fran ha dit...

Buff!!
cansa solo de ver el perfil.
estais muy fuertes.

CICLISMO NINJA ha dit...

Que animalada!!! Bestial!!! Hay dos subidas, las dos últimas,q creo las desconozco, las miro en el mapa para hacerlas. Nennnnssssss!!!! Forts com roures, si senyor!!!!

Anònim ha dit...

Manel, mira bé el mapa, que al menys l'última la coneixes de sobres...es Les Ventoses!. Molt aviat, el recorregut augmentarà amb dues pujades més.
Cal aclarir que amb bona companyia i el ritme adequat, el quilòmetres passen que no t'en adones.
Fr&Co.