dissabte, 30 d’abril del 2011

Rodant pel Garraf, Baix Llobregat i el Penedès



Darrerament estic fent sortides més llargues, amb recorreguts trencacames i si hi puc afegir pujades i alguns trams encantadors millor que millor. La setmana que bé aniré a fer la Clàssica d'Andorra i cal arribar-hi amb una mica de rodatge.
Lo dels trams encantadors ho comento per la pujada a Begues des de Torrelles de Llobregat. Per a mi era un tram de recorregut nou, era una carretera que em faltava, la pujada és fa entre bosc per una camí rural asfaltat i amb dos trams d'uns 500m sense asfalt, amb terra, però en perfecte estat i algunes rampes molt, molt dures.
El recorregut cal dividir-lo en dues parts, el pla i rodador i el de muntanya.
Dintre del rodador hi hauria el trams de Vilanova fins a Torrelles de Llobregat, passant per la carretera de les costes , Castelldefels, Gavà, Viladecans i Sant Boi.
Un altre des de Begues, Avinyonet fins el trencall que puja als Casots per la banda suau.
Un altre des de Sant Sadurní d'Anoia fins a Les Masuques, passant per Vilafranca.
I el tram final de la carretera del pantà de Foix fins a Vilanova.

Dintre de la part de muntanya hi haurien els següents trams: La Maladona, la pujada a Begues des de Torrelles de Llobregat, els Casots i la pujada a Torrelletes abans de Castellet.

Han sortit 127 km i uns 1800m de desnivell.

2 comentaris:

DBG BICIS ha dit...

La pujada de el cementiri d'animals de Torrelles fins a Begues. Tela,tela,tela!!!!!!!!!!

CICLISMO NINJA I ha dit...

Otro día hacemos una subida antes por Santa Coloma de Cervelló urbanización Cesalpina q te vas a kagar del puerteciko...