dissabte, 14 de maig del 2011

Colines-Font·Rubí-Pinedes Altes-Arca-Clariana

Avui he tornat a agafar la Specialized-Tricross, feia molt de temps que no la feia servir per carretera, per pistes de terra ja la havia tret, però per asfalt la darrera vegada va ser a la Paris-Roubaix 2010.
He agafat aquesta bici amb pneumàtics més gruixuts per dos motius, el primer per que no sabia quin terreny em trobaria i l'altre per fer-la servir, a les bicis els hi cal moviment igual que a les persones.
La volta d'avui ha estat de 120km i l'objectiu principal era fer un tram de carretera que no havia fet mai. Un tram d'uns 12 km que va de Torrelles de Foix fins a tocar del Pla de Manlleu (carretera de les Ventoses) i que passa per dues urbanitzacions, les Pinedes Altes i la Moixeta. La pista asfaltada "se las trae" hi ha llocs que puja molt dret i d'altres és un autentic trencacames, està en bon estat i és pot fer en bici de carretera perfectament.

La volta la he guarnit amb algunes pujades més (les Colines, Font-Rubí, Coll de l'Arca i Clariana) , en aquesta alçada de temporada ens podem permetre algun luxe, els quilòmetres que portem deuen servir per alguna cosa.


He fet Solers, Ribes, les Colines, Sant Cugat de Sesgarrigues, la Granada, Puigdàlber, les Cases Noves, Guardiola, Font-Rubí, Torrelles, Pinedes Altes, Aiguaviva, Coll de l'Arca, la Juncosa, la Bisbal, Idiada, Santa Oliva, Bellvei, Clariana, Castellet, Pantà i Vilanova.
He anat cercant les carreteres més tranquil·les i pistes asfaltades en bon estat, a destacar també la que va de Puigdàlber a les Cases Noves, per l'interior i que surt a l'ermita de Santa Maria a la carretera que més endavant va a Guardiola. He tornat a pujar el coll de l'Arca, feia dos dies que hi vaig anar-hi amb la Mireia i la veritat que avui m'ha costa més pujar-lo, avui portava més km a les cames.

Total de la volta 120 km i 1760 m de desnivell.




3 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Menudo calentón te has pegado hoy muyayo... si, las patas todavía no las tenemos al 100% de Andorra, hoy las he notada un pelín tiesas aún??? Bona ruta i bona temperatura oi?

Anònim ha dit...

Bona feina!. Així ara ja tenim el track de les Pinedes Altes, que era un dels asfaltats que ens mancava de la zona.
Fr&Co.

carlessol@gmail.com ha dit...

Josep, i jo que pensava, que aquest track ja el tenies !!