diumenge, 8 de maig del 2011

VNG-AND-VNG


A l'espera de millors fotos de la gent que ens acompanyava, avanço aquestes.

Una de les males notícies, és que havia gravat un petit vídeo de la sortida i per motius que desconec, la major part de les imatges gravades no apareixen a la tarja de memòria.
Porto una mala llet, que "paqué" !!

Intentaré fer un micro vídeo amb les 4 merd... de gravacions que han quedat !! arrr !!! arrr !!!


Vilanova i la Geltrú-Andorra (Les Escaldes)-Vilanova i la Geltrú, tot un eix diagonal de Catalunya, del mar al Pirineu amb els seus 400 km. (recorregut i perfil), passant per Vilafranca del Penedès, Igualada, alt de les Maioles, Prats de Rei, Calaf, Torà, Ponts, Oliana, Coll de Nargó, La Seu d'Urgell i Andorra (Les Escaldes)
Aquesta ha estat la quilometrada d'aquest cap de setmana, 200 km el dissabte i els mateixos km, el diumenge de tornada.
Sortida organitzada des de fa més de 21 anys per en Francesc Felipe i Alejandro Postigo, socis de La Unió ciclista Vilanova, dos entusiastes d'aquest fantàstic esport.
La ruta, ja una Clàssica ha estat una autèntica peregrinació ciclista cap al Principat d'Andorra. 61 ciclistes, 3 furgonetes, 2 cotxes i 11 persones més organització-acompanyants. Entre elles la meva dona Eli que ha ajudat a la organització en els avituallaments.

Aquest any hem tingut pluja i de la bona, el dissabte ja havien dit que plouria i des de Ponts fins a l'arribada a les Escaldes (Andorra) ens hem mullat de valent, el diumenge tot lo contrari, la típica fresqueta de bon matí i després hem tingut sol.
També hem patit dues caigudes sense importància, la d'en Mateu i la meva (és possible que la càmera estigui espatllada de la caiguda).
Les punxades de rodes també ens han acompanyat, hi ha hagut companys que en 500m varen punxar tres cops. També cal destacar que l'Alejandro a fet la ruta amb una bicicleta vintage marca Cilo.
Cal destacar el bon ambient de tota la sortida, felicitar als organitzadors i col·laboradors. Destacar la bona forma física i companyia de la Rosa i de la Neus, les dues dones que han fet la ruta en bici, unes cracks.
També he retrobat gent com el Jacas, el Ton marit de la Neus, feia molts anys que havíem pedalat junts.
Hem fet les típiques parades per avituallar-nos i reagrupar-nos en uns bons avituallaments que ens ha preparat la organització. El dissabte vàrem parar a Oliana a dinar i el diumenge en el mateix lloc hem fet un bon esmorzar.

Podem trobar moltes més fotos, aquí, al Bloc de la Clàssica, al Facebook d'en Manel, al Facebook de l'Andrew i al Bloc d'en Manel (Tusinu)

Per una altre banda, la meva filla Mireia va participar ahir a la Remences i va acabar la volta llarga. Més informació al Bloc dels Gespeta i Pa de Motllo.






3 comentaris:

CICLISMO NINJA I ha dit...

Jajajjajajajjaa... cagon toooo, el ostión q t distes por la puta cámara y ahora no se ha grabado todo.... el pupas!!! HA SIDO UNA SALIDA BESTIAL!!!!

Julio ha dit...

Doncs bé nen,

400 km !!!!

no està malament oi!!!

i es diu aviat, 400km, ...

ens ho van passar molt bé, i amb companys com vosaltres, els km es fan encara millor.

Esperem més fotos i videos!!!

Avui el curro, a les 8h, ha sigut més durillo, però
"que me quiten lo bailao"

Salutacions,

Julio ha dit...

doncs bé nen..........


400 km!!!


es diu aviat, 400 km.....

però amb companys com vosaltres es fan molt millor.

Esperem més fotos i videos.

Avui al curro, a les 8h, s'ha fet durillo,

però...

"que me quiten lo bailao" (bé........ "pedaleao")


Salutacions,