dilluns, 23 de maig de 2011

Ha mort en Xavi Tondo. Sempre estaràs entre nosaltres.


El ciclista de Valls en Xavier Tondo ens ha deixat aquest matí, sembla increïble, però no és una broma. Ha mort en un apartament de Granada degut a un accident domèstic amb una porta del garatge en el moment que es preparava per sortir a entrenar.
Xavi, persona de caràcter afable, de 32 anys, acabava de fixar aquest any per l'equip Movistar, descansa en pau.

El ciclista català Xavier Tondo ha mort aquest matí a Granada a causa d'un accident domèstic. Segons ha informat la Guàrdia Civil, el corredor ha quedat atrapat entre el cotxe i la porta automàtica d'un edifici d'apartaments de la urbanització de Pradollano, a Sierra Nevada, on s'estava entrenant.

El ciclista tenia 32 anys. Tondo va néixer a Valls el 1978 i va debutar com a professional el 2003. Actualment militava al Movistar Team, d'Eusebio Unzué. Amb aquest equip va aconseguir el seu primer èxit en endur-se la Volta a Castella i Lleó. L'any passat, però, ja va guanyar una etapa a la Volta a Catalunya.

Els fets han passat poc després de les 10.00 hores, quan el ciclista, que es preparava per al Tour de França, intentava treure del garatge de l'edifici el seu cotxe, del qual sembla que ha baixat en comprovar que la porta estava tancada. Tondo ha quedat atrapat entre el cotxe i la portalada automàtica de l'edifici d'apartaments de la urbanització de Pradollano, a Sierra Nevada, on s'estava entrenant, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil.
(Diari Ara)

Cap comentari: