diumenge, 24 de juliol del 2011

Ara fa un any

Ahir va fer un any que vaig penjar un Retall en el Bloc, el títol era El dimoni del Tour, ja no és ningú.
Dons aquest Retall continua viu, més viu que mai.
Jo que soc una persona de fàcil emocionar, de que m'agrada sentir l'esport i les seves emocions, de que m'he acostat moltes vegades a peu de carretera per veure i animar el pas dels corredors, de que fins i tot per la tele s'ha m'acaben posant els pels de punta, de que admiro als seguidors Bascos amb el seu color taronja, amb les seves ikurrinyes (tot un exemple), no en veuràs mai a cap fent el tontet.

Jo avui em sento i vull ser Contador !!

Aquesta foto és del passat divendres, de l'etapa 19 que acabava a dalt de l'Alpe-D'Huez.

Si senyor !! Quin cop de puny més ben donat, al pallasso !!
Bé, no vull dir pallasso, perdó, pallasso és una professió molt digna, segons el diccionari (persona que és dedica a fer riure als altres mitjançant bromes, actes o acudits) volia dir gilipo..., ja que alguns més que fer riure fan pena !!


El Retall del 2010 acabava dient:

No ho se ! Jo potser degut a que he nascut i visc en una ciutat on el Carnaval és la festa nacional, no hem cal carregar una disfressa fins a 1900 m d'alçada i perseguir a un ciclista. Crec que d'aquesta manera no l'animo gaire, la veritat !! Tot lo contrari, pot ser un perill !!
M'agrada el ciclisme i el practico, m'agrada el paisatge i el disfruto, com a molt porto la càmera de fotos, els aplaudeixo, els animo cridant i deixo als corredors tranquils, que ja prou feina tenen pujant on pugen i com hi pugen.

Algú s'ha preguntat, què pensa un ciclista professional en el moment que s'ha li acosta un aficionat vestit d'indi Siux cridant-li a l'orella ??

Visca el ciclisme i visca el Carnaval !! (de Vilanova i la Geltrú, clar)

2 comentaris:

DBG BICIS ha dit...

El fotut és que cada cop surten més "caps de fava" com aquest. La gent, per sortir per a la tele, pot fer tot tipus de bestiesses!!

CICLISMO NINJA I ha dit...

Genial Contador, una buena ostia para q sepan como las gastan... una buena ostia a tiempo, muchas veces, lo q te llegas a ahorrar!!!