diumenge, 17 de juliol del 2011

Camins rurals, tota una garantia !

Molts municipis i comarques tenen una xarxa de camins rurals o municipals que s'entrellacen entre ells. Aquí al Gran Penedès la majoria cimentats i asfaltats, completament ciclables amb la bici de carretera o ciclocròs. Malgrat els cartells hi posi en mal estat. Suposo que ho posen per evitar que hi passin masses vehicles.
Des de aquest Bloc animo als "biciclistes" a fer-los servir, a no tenir por i ha passar-hi.
Alguns, potser no porten a enlloc, però la majoria es comuniquen i es fiquen en llocs molt tranquils, rodejats de masies i barriades de pobles més grans.
Es bo memoritzar la xarxa mica en mica, de veritat que val la pena, es poden fer molts quilòmetres fugint de les grans carreteres.
No hem de tenir por a les punxades, la majoria de vegades punxem en carreteres nacionals o molt transitades, plenes de vidres i altres deixalles.
A part, desprès del darrer accident mortal aquest cap de setmana a Martorelles, rodarem més tranquils. Com a molt ens pot sortir algun gos !
Ah ! No ho expliqueu als conductors !!
Camins rurals i municipals, TOTA UNA GARANTIA !

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Otra muerte mas de un ciclista pero es lo normal en una sociedad q antepone muchas cosas a el "desarrollo" y la producción, el goteo no cesa como la muerte de mujeres a manos de sus parejas, la justicia no pertenece a este mundo, sobrecogedores algunos comentarios q si los ciclistas van borrachos, se pasan los semáforos, q no deberían circular por muchas carreteras... en fin, la eterna canción. Cualquier día nos matará un coche o un camión así q disfrutemos de la vida. He cursado denuncia sobre los coches de pruebas en le pantano, a ver en qué acaba todo esto... SALUT!!!