dissabte, 9 de juliol del 2011

Treballant per la 4a Trobada de Tàndems

Amb aquest títol es pot definir la sortida d'avui.
Ja han anat passant sortides i objectius amb les bicis de carretera, plegables, muntanya i clàssiques, ara toca treballar per preparar la propera
Trobada de Tàndems al Penedès, enguany serà la quarta edició el dia, el diumenge 4 de setembre.
La bicicleta escollida per anar fer feina, trepitjar el terreny i cercar un bon recorregut ha estat la Single Speed, (bici d'una sola velocitat) per les pistes asfaltades i cimentades del Penedès la màquina s'hi troba bé, pocs desnivells i terreny agradable, a part feia dies que no l'agafava i avui he tingut l'ocasió. En algun lloc m'ha calgut esforçar-me, no us penseu que tot és pla, ja !!
La bicicleta ideal per això hagués estat el tàndem, evidentment, però l'Eli està lesionada de l'esquena i no ha pogut ser !!

La volta que he fet d'entrada és lo de menys, al final han sortit 72km tombant i tombant des de el punt de sortida escollit que ha estat l'Arboç, lloc que he fet cap amb cotxe, volia estalviar-me la carretera del Pantà, aquest cop no volia perdre temps per una carretera que no passaríem amb els tàndems i volia ser aviat a la plana del Penedès. La volta dels tàndems serà d'uns 40 km i encara és secreta.
El lloc de sortida i arribada per aquesta edició de la Trobada de Tàndems és Llorenç del Penedès, de davant del centre social la Cumprativa.
He tret profit de la sortida, passarem per alguns trams nous i d'altres ja coneguts, el Penedès tampoc és tant gran i vull passar per pistes asfaltades i lo mínim de carreteres grans amb trànsit, penso que al final ens en sortirem.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es telepatia????.
Avui he acabat sortint amb la SS i he passat pel davant de la "Cumprativa", camí de l'Hostal...això que ahir no vaig poder entrar al blog!.
Fr&Co.

carlessol@gmail.com ha dit...

Ets un "copión" !!!!!!!!!!!!!!!