dimecres, 31 d’agost del 2011

Feina, feina i més feina.


Logo 2011
Aquest diumenge tenim la 4a Trobada de Tàndems al Penedès, a Llorenç del Penedès (Baix Penedès) per ser més exactes.
Ja és la 4a Trobada i mica en mica ens anem consolidant, ja portem quasi una cinquantena d'inscrits, la majoria catalans, però també ens bé gent de Logroño, Saragossa, València, Andorra ...
Això vol dir per mi molta, molta feina. Cercar un bon recorregut, trepitjar el terreny i després treball d'ordinador, parlar amb els ajuntaments de sortida, fer les inscripcions, parlar amb els espònsors, dissenyar i encarregar la samarreta de record, fer els dorsals, anar a marcar el circuit, lligar l'esmorzar per tanta gent a meitat de recorregut i un llarg etc ... Però sense la gent que embolico no seria possible, sense en Celes de la botiga Esports Prieto de Vilanova, sense Kinethic (fabricant de Tàndems i bicicletes) que cada anys ens ajuda a pagar part de les samarretes, sense els bons amics que ens fan de controls, en Rafa, David, Manel, Ramon, en Marín, la meva dona Eli, part molt important tant en suport moral com fent feina.
Però és diu "que sarna con gusto no pica" Ho anirem fent fins que el cos aguanti.

3 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Si no lo haces tú no lo hará nadie... triste pero cierto y mas en tiempos de crisis, beneficios? q con ganas, esfuerzo y pasión se pueden hacer cosas muy interesantes q no todo lo ha de mandar el dinero, q no todo es interés y beneficio, y q no todo se hace por prestigio ni notoriedad. Te felicito Carles, a tí y la familia q conspira contigo, todo lo q hagas ahí queda y como dice el refrán: que te quiten lo bailao. Por mi parte solo agradecerte q pueda aportar mi granito de arena y q nos hagas partícipes. Ánimo q vale la pena!!!

Anònim ha dit...

Hay dos tipos de ciclistas,a los que les gusta salir en bici y a los que nos gusta el ciclismo, organizar, hacer de control, hacer las inscripciones, montar y desmontar todo el tinglado etc, es una faena que nos gusta a unos pocos.
Felicidades Carles, a tu mujer Eli y a Celestino que sois el alma mater de esta trobada.
Rafa.

Anònim ha dit...

Com molt bé diu el Manel, si no ho fas tu no ho farà ningú.
Peeeerò..."Ave egcogio muete".
Ànim que ja hi som.
Fr&Co.