dissabte, 22 d’octubre del 2011

No tot és vinya, volta pel Penedès o ja tenim aquí la fresqueta

No tot és vinya, Volta pel Penedès o Ja tenim aquí la fresqueta.
Aquest tres títols podrien servir pel Retall d'avui.
Durant aquesta volta a part de la vinya que ens envolta i que per cert ja han començat a esporgar, he pogut gaudir de preciosos camps de cols, d'enciams, calçots i moltes oliveres. Molt de color en un dia gris, de bon matí apunt de ploure i amb fresqueta.


He agafat la bici de ciclocròs per fer aquesta volta, però es pot fer perfectament amb bici de carretera, lo que passa és que em feia mandra inflar l'altre i aquesta la tenia a punt. Tant sols hi han dos trams curts de pista de terra fàcils, un abans d'arribar a la Bleda i un altre a tocar de Grabuac passat Vallformosa, trams que ja vaig fer amb la ruta de la setmana passada, però al revés.
La volta passa pel Pantà de Foix, puja a Clariana, va cap a Santa Oliva, l'Albornar, Llorenç, Sant Jaume del Domenys, Lleger, Sant Marçal, la Múnia, la Bleda, Can Lleó, Vallformosa, La Granada, Sant Cugat Sesgarrigues, les Colines, Ribes i cap a casa, uns 90 km.





1 comentari:

Iuri ha dit...

bones!!! soc de vilanova he estat mitant el blog!! ets un crac!! imagino que tens la vida dedicada a aixo!!! Jo aquest any me iniciat al triatlo i començo a fer carretera... Dema fare la ruta de vilanova begues vilanova.... i fa 4 dies he començat a fer un blog!! res a veure el que tens montat tu!!! mirate'l si vols!
farrussitovng.blogspot.com
salut!!
Iuri