dijous, 19 de gener del 2012

Gran Premio de Castilla



Què és el Gran Premio de Castilla?
És un projecte de ciclisme innovador que combina trams de terra, llambordes i asfalt totalment plans per camins de sirga i carreteres pel costat del Canal de Castilla entre les comunitats de Castilla i León.


El Canal de Castilla és una de les obres d'enginyeria civil (hidràulica) més importants de les realitzades entre mitjans del segle XVIII i el primer terç del XIX. Recorre part de les províncies de Burgos, Palència i Valladolid en la comunitat autònoma de Castella i Lleó (Espanya). Va ser construït per facilitar el transport del blat de Castella cap als ports del nord i d'allí a altres mercats. No obstant això, l'arribada del ferrocarril el va fer quedar obsolet.

La prova de caire cicloturista lineal tindrà lloc el dissabte 7 de Juliol i el recorregut és de 230 km. Amb sortida d'Aguilar de Campo i l'arribada a Valladolid.
Els organitzadors tenen en ment que es pugui convertir més endavant en una clàssica per a professionals a l'estil de la Paris-Roubaix.

Podem trobar més fotos i informació al Bloc Torresdesafalto.

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Mi objetivo 2012!!! Y hacerla con bici clásica, una auténtica Eroica en nuestro país. Una oportunidad para no dejar escapar.