dissabte, 7 de gener del 2012

Pel Fondo de la Tronera en btt

El Fondo de la Tronera, és una d'aquelles petites valls (Fondos al Garraf) que de tant en tant i val la pena passar. Aquest fondo d'entrada té dos noms, primer el de Fondo del Teix, ja que s'endinsa per la seva vall i més amunt el de la Tronera.


Avui era un bon dia per anar-hi, hi passàvem a la vora, a tocar d'en Corral d'en Romagosa, volíem anar a Begues i fugin de la pista ample i molt transitada de la Plana Novella a Begues ens hi hem endinsat per fer una mica més de volta i després baixar a la Clota, bonica i fèrtil explanada abans de fer cap a Begues. El Fondo està força ciclable, tant sols cal posar peu a terra uns 200m. La zona és força coneguda pels espeleòlegs ja que si troben varis avencs, el de Mas Trabal i el de la Tronera.
A dintre de la vall hi feia molt de fred, no hi toca el sol i les plantes portaven una bona capa de glaç, però a valgut la pena passar-hi.

Bé, a part del rotllo geogràgic-cultural cal dir que ens hem trobat 8 ciclistes per fer aquesta ruta, en Marín, Toni Albà, Rafa, Carles Soler, Chema, Carlos, José Zazo i José Luís. (D'esquerra a dreta)


Hem anat a Begues pel Coll de la Fita, Jafre, La Plana Novella, Fondo de la Tronera, la Clota i Begues, la tornada per la pista ample fins a la Plana Novella, Jafre, Coll de la Fita, Mas Alba, Puigmoltó i Vilanova. Han sortit 64 km i 1200 m de desnivell.




Més fotos al Facebook d'en Chema.