dissabte, 21 de gener del 2012

Pistes de terra, bona gent, Penedès i bon vi.

El títol del Retall ho diu tot, així ha estat la sortida d'avui, però no ha sigut amb bici de muntanya, ha estat amb bici de carretera.

Aniré a pams:
Pistes de terra. N'hem fet bastantes per enllaçar trams de carreteretes entre vinyes per la zona de Viladellops, Olerdola, Sant Pere Molanta, Sant Cugat Sesgarrigues, Avinyonet, L'Avern, Can Cartró, Ca l'Avi, El Pla del Penedès, La Bleda, etc... Total de la volta 90 km entre asfalt i terra.
S'ha de perdre la por en passar per terra amb pneumàtics llisos, sempre que siguin bones pistes clar!



Bona gent. Hem sortit de convidats en Manel (Tusino) i jo amb el grup d'en Carlos Martín, el seu pare Valentín, la Rosa i gent del Club Roulaix i Pavé Culture Cycliste... cap el km 40 en Manel i jo hem decidit abandonar el grup pel darrera, prèvia explicació de que: Esteu molt forts i si us seguim ens hauran de recollir amb pala. Ha estat una sabia decisió, en Manel i jo hem continuat a la nostra, amb parada a esmorzar al Pla del Penedès.




Penedès. Els garrafencs com a habitants del Gran Penedès ens tira la terra i ens agrada rodar pel nostre medi natural. La sortida d'avui ha estat espectacular, un autèntic trencacames, això que el Penedès diuen que és pla. Gràcies a la sortida d'avui he descobert algunes pistes asfaltades i de terra que no coneixia i algunes rampes molt dretes que ens han obligat a tirar la cadena amunt per poder-les pujar.





Bon vi. Ja era hora trobar un bon vi a l'hora d'esmorzar. Molts bars tenen la mala costum d'oferir-te vins que no són de la zona, suposo que els hi fan ofertes i et col.loquen uns vins "peleons" en terra de bon vi com el Penedès. Mireu si l'Alsina Sarda (El Pla del Penedès) que ens han posat era bo que en Manel s'ha emportat l'ampolla i tot.



Fotos, Manel (Tusinu)

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Bona sortida, molt bona... en fet bè en deixarlos i anar a esmorçar, amic!!! som vells llops, no és el primer día q sortim... tenim ago d´oficci. Com canta el Manel Escombrar: visca el vi i les doooooneessss q son coses del Senyoooorrrr!!! L´ampolla com veus ja está buidaaa..... la-la-laaaaa!!!!