diumenge, 15 d’abril del 2012

La Portals 2012. Volta a Montserrat en Btt


Avui s'ha celebrat la 3a edició de La Portals, volta a la Muntanya de Montserrat en Btt, una prova que tant sols amb 3 edicions ja s'ha convertit en una clàssica dintre del calendari oficial de marxes en Btt i està totalment consolidada.
La prova amb 1500 participants dona totalment la volta a la Serra, surt del municipi de Collbató i passa pels 4 Portals d'entrada, Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol, té una llargada de 57 km i uns 1500 m desnivell, el recorregut és totalment ciclable, excepte alguns trams nous d'aquest any que ens han fet caminar una miqueta, entre el trams nous i alguns taps que s'han produït degut al gran volum de ciclistes ens hem vist obligats a posar peu a terra i caminar alguna estona, cosa que pel meu gust desllueix una mica la Marxa.
Aquest any el ciclista homenatjat ha estat l'ex-ciclista de Gavà Àngel Edo, que ha estat acompanyat per molts ex-companys i d'altres personatges del mon de l'esport i de la informació. Hi han estat presents en Melcior Mauri, Marino Lejarreta, Carles de Andrés, Pepe Recio, Celestino Prieto, Jaume Vilamajó, Francesc Sala, José Pedrero, Carlos Hernández, etc ...
De Vilanova i hem anat una bona colla a participar-hi, alguns ja repetíem de l'any anterior, érem en José Zazo, David Ocariz, Rafa Cruz, Chema Cruz, José Luís-Toni Albà (a la foto no surten), Joan Antoni Marín i jo. El temps ha acompanyat, malgrat el fred que hem passat de bon matí la sortida s'ha fet agradable.
Suposo que l'any vinent i tornarem !!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona grupeta!. Moltes felicitats a tots. ;-)
David Ruiz

carlessol@gmail.com ha dit...

David ! L'any vinent ja ho saps, sense excuses i a participar-hi, val la pena.