dilluns, 21 de maig del 2012

Camins municipals en mal estat, fantàstics !!

Feia dies que em mirava uns trencalls de camins asfaltats i aquesta tarda m'hi he ficat. Son camins del Baix Penedès, potser no tant bonics com els de l'Alt,  entre Roda de Barà, el Vendrell i Santa Oliva, van d'urbanització a urbanització, però entre mig hi ha trams fantàstics, camins estrets i asfaltats que tant de moda s'han posat.
Moda o necessitat ?
Moda de perdre la por a aquests trams i comparar-los al pavé o a carreteres de Flandes, estretes, divertides i una mica malmeses. O necessitat de fugir del transit que ens envolta, tant s'aval, per a mi llocs agraïts, espais tranquils i amb sabor al passat.
He anat per la costa fins abans de Roda de Barà, aquí ja per l'interior cap a la dreta per urbanitzacions (Roca Coloma, Mas Borràs, el nou Vendrell) cap El Vendrell (La Barceloneta, Les Pedreres) i cap a Santa Oliva, la Gornal i pel Camí Moliner (foto Tusinu) cap a la carretera del pantà i cap a Vilanova, uns 66 km de recorregut.

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Per mi és mes una necessitat que es converteix en moda perquè enganxa molt. Les carreteres normals ja les coneixem, necessitem accessos complementaris per fer mes atractives les nostres sortides i una mica de "camí en mal estat" es necessari. Lo següent Carles es tindre una bici sense velocímetre... pur plaer!!!