diumenge, 3 de juny del 2012

De Llabià a Cadaqués


Aprofitant una estada a Llabià, poblet del Baix Empordà, a la vora del riu Daró i de Torroella de Montgrí, he agafat la bici Tricross i he fet una sortida fins a Cadaqués, aquest poble blanc i de mar de l'Alt Empordà ja és conegut per tothom.
Ha estat una de les darreres sortides llargues abans de la Paris-Roubaix del proper diumenge. He fet la sortida amb aquesta bici per dos motius, el primer és la Roubaix, la faré amb aquesta bici i l'altre, per que he volgut passar per algun tram de terra entre Albons i Viladamat i per carreteres interiors tranquil·les.
Aquesta sortida ha estat de rodar, tant sols té la dificultat de pujar el Coll de Perafita abans de baixar a Cadaqués i tornar-lo a pujar per l'altre cara per marxar, ja que tant sols hi ha aquesta carretera per poder arribar-hi.
La ruta ha estat: Llabià, Gualta, Torroella de Montgrí, Ullà, Bellcaire, Albons, Viladamat, l'Armentera, Sant Pere Pescador, Aiguamolls de l'Empordà, Castelló d'Empúries, a tocar de Roses, pujada al Coll de Perafita i Cadaqués. La tornada l'he fet pel mateix lloc, total uns 130km anar i tornar.

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Gran ruta, bona máquina, bons paisatges... MOLTA SORT a RUBAIX!!!! A recollir tot l´esforç de la temporada. La segona vegada segú que la disfrutaràs el doble!!!