dissabte, 3 de novembre del 2012

Dissabte ? Cap a Sant Pau d'Ordal !

Avui el dia s'aixecat amb el terra mullat, acabava de ploure, però el cos demanava bici de carretera i cap a la Cotesua (lloc habitual de sortida a Vilanova) que anat. Allà ens hem reunit una bona colla (11 en total) per anar cap a Sant Pere Molanta, municipi de Subirats.

La ruta ha estat: Sant Pere de Ribes, Canyelles, Olèrdola, dreta cap a Sant Pere Molanta, per l'interior cap a Sant Cugat de  Sesgarrigues, Sant Sebastià del Gorgs, dreta cap a Avinyonet, un tram de nacional fins girar a l'esquerra per pista asfaltada fins a Sant Pau d'Ordal, aquí un bon esmorzar al Casal, 4'27€ per cap, en els temps que corren està molt bé, val la pena anar-hi.

El Casal de Sant Pau d'Ordal




Tornem-hi cap a l'Avern, trencall de la carretera de Sant Sadurní, esquerra i dreta cap a Can Cartró, el Pla del Penedès, Guardiola de Font-rubí, la Rovira Roja, esquerra cap a Can Lleó, la Bleda, dreta cap a els Monjos, esquerra cap a les Masuques, per l'esquerra i per l'interior cap a Castellet i d'aquí cap a casa pel Pantà de Foix, total 92 Km i per algun camí rural que no coneixia.












1 comentari:

CICLISMO NINJA II ha dit...

Bona ruta, mijor ambient imposible!!!! Fins aviat!!!!