dissabte, 11 d’octubre del 2008

Amb btt pels tres Puigs

Aquest matí de dissabte he agafat la btt i he anat a pujar als tres puigs que tenim a sobre de Vilanova i la Geltrú, la volta la he fet primer pujant el Montgròs (358 m), després el Pic de l'Àliga (465 m) i per ultim la Talaia (279 m). Aquesta ruta té la la seva dificultat en el desnivell que es puja,uns 850 m, a nivell tècnic no en té cap ja que es passa per pistes i carreteres amples. La volta combina trams per urbanitzacions com la del Montgròs,Califòrnia, Can Ferrer, Daltmar i trams més bonics com la zona de la Casa Alta o la Talaia.


En altres Retalls ja havia explicat les pujades per separat a aquests tres petits cims que envolten Vilanova : Montgròs, Àliga i Talaia, avui les he enllaçades en una volta circular d'uns 37 km.
A part d'això ja fa uns dies que vaig adquirir un gps per la bici, d'entrada era una mica contrari a aquests tipus aparells ja que sempre m'havia orientat amb mapes i amb el sentit comú, però tinc que reconèixer que podem treure molt de suc d'aquestes maquinetes, brúixola, altímetre, seguir una ruta, etc ...a part de l'intercanvi de rutes amb altres ciclistes. Podem passar les rutes al programa MapSource de Garmin i després veure la ruta feta al Google Earth, una passada !!
Avui ha estat el primer dia que he penjat la ruta al portal Wikiloc, és un espai d'intercanvi i consulta de rutes de tot el món, tant a peu, amb bici, 4x4, esquí, etc ...
Realment sóc un "novato" i segur que he comès alguna errada al passar els arxius del gps, però mica en mica.