diumenge, 25 de gener del 2009

Sortida de Btt, esmorzar a Torrelletes i volta al Pantà de Foix.

Després de no poder sortir dissabte amb bici, degut als forts vents que ens van deixar no masses bones noticies en el país, morts i equipaments malmesos, desgraciadament és allò que diem, contra les forces de la natura no podem fer gran cosa.
Avui hem pogut fer un tomb amb la btt, hem sortit el Rafa, el Marín, el Rafa i jo. La volta no ha estat massa llarga, uns 35 km, però ens ha deixat les cames contentes ja que ens hem trobat fortes rampes i el desnivell total acumulat a estat d'uns 600 m.
Però no tot a estat duresa, hem pogut gaudir d'un bon esmorzar a Torrelletes, bones truites, bon formatge, bon vi i bon preu ( això del preu es bola ).
Hem sortit de Vilanova per enfilar el Torrent de la Pastera, girem a l'esquerra cap a la Plana i passem la Bassa en Creixell, girem a la dreta, passada la masia de Mas Torrat agafen una pista que no fa massa temps que és oberta, aquí ja trobem les primeres rampes, aquest camí ens porta al peu del Balcó, aquí ja sabem que les rampes cimentades són molt dures i ens deixen a dalt de la serra, tornem a enfilar una altre rampa cimentada que ens deixa a 320m d'alçada.
Davant nostre a la dreta ja veiem el Pic de l'Àliga, trenquem a la dreta, passem una cadena i de seguida agafem a ma esquerra la pista que ens baixa al Fondo de la Bovera, un lloc preciós, després pugem una mica per sortir del Fondo i tot seguit arribem a Torrelletes ( municipi de Castellet i la Gornal ), fins aquí hi han uns 14 km. Després d'esmorzar sortim carretera avall direcció a Castellet, girem a la dreta, passem el pont, girem a l'esquerra cap a Clariana ( per asfalt ), fem uns 550m de pujada i girem a l'esquerra per la pista de terra que ens donarà la volta al Pantà per la seva dreta, aquest camí té el seu atractiu ja que es passa molt proper a l'aigua, é humit i tenim molta vegetació. Arribem a la presa ( km 21 ) i la passem per sobre, el dia és molt clar i fa calor.
Enfilem la carretera de baixada cap a Vilanova, fem uns 2 km per asfalt. En un tomb a dretes trobem un camí a l'esquerra amb una cadena que ens barra el pas, saltem la cadena i enfilem a munt cap el Portal d'en Roc, arribem al camp de golf i girem a la dreta pel costat de la tanca i de seguida ja tornem a ser a la pista al costat de Mas Torrat, fa unes 3h ja havíem passat per aquí. Continuem avall, passem per la Figuera, el camí dels Esglaons i ja som a casa.

Bona volta i bon ambient.

En el Bloc d'en Manolo Tusinu podeu veure més informació.



Aquí podeu veure un petit vídeo amb la càmera GoPro, tinc que polir algunes coses, com la visió de part del casc i alguna fixació.

Sortida BTT, 25-01-09

7 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Ni rastro de los q salieron el sábado. Parece q el viento se los ha llevado.. Bueno, la salida del sifón ha sido muy guapa. No hace falta irse a Casa Dios para hacer un recorrido potente. El perfil te ha quedado muy-muy bien. FELICITATS!!!

CICLISMO NINJA ha dit...

Tranqui con el video q yo se de esto y requiere su tiempo. A ratos "muertos" Nengg!!! ¿Por qué le llamaran ratos muertos si haces cosas mu "vivas"???

Anònim ha dit...

Buena salida y buena compañia.
Rafa.

CICLISMO NINJA I ha dit...

EY TIOOO TE HA QUEDADO MUY-MUY PROFESIONAL. Q LUJO LLEVAR LA TELE EN LAS SALIDAS. ME LA TENGO Q COMPRAR- ME LA TENGO Q COMPRAR Y HACER SALIDAS CON 2 CÁMARAS, SERÍA TOTALLL!!! Si pudieramos compartir el fichero desde un servidor para yo bajarme el tuyo y tu el mio se podría hacer montajes IN-CREIBLES, con tomas raras y tal. Me encanta cuando el cielo sale bien azul. FELICITATS CARLES i GRÀCIES!!!

Anònim ha dit...

TE HA QUEDADO MUY BIEN EL VIDEO, ES UN BUEN MONTAJE Y LA MUSICA MUY BUENA.
RAFA.

Anònim ha dit...

Hola Carles,soc el sergi batlle,no coneixia el teu bloc,ahir m´ho va dir el nejo a reunio d l´arrivo,el bloc es fantastic i amb molts enllaÇos!! la grabacio amb la camara m´ha encantat,es talment com si jo anes amb la bici i per els llocs que passo molt sovint!!!!!!!!!Ja tens un altre fan del teu bloc!!!!!!!!Endavant i moltes felicitats!!!!!!!!!!!!!

carlessol@gmail.com ha dit...

Hola Sergi, molt de gust de tenir noticies teves, això vol dir que surts amb bici i això ja és molt important.
Gràcies per seguir el meu modest Bloc, és qüestió d'anar fent , en definitiva intentar passar-s'ho bé.
Salutacions i a veure si ens trobem per la muntanya.

Salutacions !!