dilluns, 13 d’abril del 2009

Setmana Santa amb bici pel Baix Empordà.

Avui hem tornat de passar les vacances de Setmana Santa al Baix Empordà, exactament a Peratallada, municipi de Forallac, molt a prop de la Bisbal d'Empordà . Aquí ja fa molts anys que hi anem, el lloc és ideal per poder practicar el cicloturisme pausat amb família, sense presses, per pistes tranquil·les i planes que van de poble en poble. Ja fa anys van marcar els camins amb senyals de bici i amb cartells indicadors a les cruïlles, això permet no tenir problemes d'orientació i saber sempre més o menys on et trobes.
Hem fet un tomb d'uns 40 km, sortint de Peretallada i passant per Llabià, Serra de Daró, Sant Iscle, Ultramort, Foixà, Verges, Torroella de Montgrí, Gualta, Fontanilles, Palau-sator i tornada a Peratallada, d'entrada el temps ens a respectat i el dissabte no ha plogut, hem pogut fer la volta amb tota normalitat.

Podeu veure un petit vídeo :


2 comentaris:

jordibetini ha dit...

hi ha moltes vias, pots anar de peratallada fins l'estartit vorejant el ter esta molt guapa.

CICLISMO NINJA ha dit...

Menudo despliege técnico-audiovisual!!! 2 cámaras de video, un GPS... Por cierto, ¿no has pensado en ponerle la GoPro a uno de esos helicopteros teledirigidos? Es lo único q echo en falta an a vista de pájaro.Muy buena música, se te da bien Nengg!!! Mira ya sabrás q en el centre Excursionista de Catalunya hay un concurso anual de documentales, no se si habrá algun apartado de ciclotirismo pero sería muy interesante.