diumenge, 17 de gener del 2010

Tres Tombs amb Sigle Speed

Avui, festa major petita de Vilanova i la Geltrú, Sant Antoni i dia dels Tres Tombs pel animals i cavallers. Nosaltres com bons animals hem sortit a fer el Tomb, el dia no estava per tombar gaire, tota la sortida ha anat plovisquejant, però al final ens hem mullat molt poc.
L'altre dia parlava en un dels meus Retalls que m'havia preparat una bici Single Speed i avui hem sortit a provar-la per carretera.
Cal recordar que una Sigle Speed és una bici d'una sola velocitat (un plat i un sol pinyó), la combinació que jo porto a la bici és un 42X18.
Hem sortit en Josep i jo i hem fet un recorregut curt, d'uns 45 km per Cubelles, el Salze, Pantà de Foix, l'Arboç, La Gornal, Bellvei, Calafell, Segur, Cubelles i tornada a Vilanova. Una volta per provar la bici ja que encara no havia sortit i per anar intercanviant opinions de diferents temes, materials, bicis, rutes, anècdotes, amb el Josep dona gust parlar-hi i una bona conversa amb ell duraria fins a Andorra i tornar, sempre i ha tema !!
Després de la sortida d'ahir amb la bici de carretera, el canvi és radical, fer 45 km sempre amb el mateix pinyó és una altre cosa, una altre filosofia d'entendre la bici, és com tornar a l'infantesa quan anàvem al Pantà amb la bici que teníem i que era d'una sola velocitat, al començament t'agafen ganes de canviar de pinyó i de plat, però ràpidament t'ha n'adones que no en portes, a les pujades cal apretar i a les baixades toca deixar-te anar.
Per no portar, no hem portat ni bidó d'aigua, ni la gran companyia del comptaquilòmetres, hem sortit a pel, tant sols amb els recanvis per si de cas.
A l'arribar a casa no m'he pogut estar de mirar el mapa i saber quants km havíem fet, suposo que és un dels defectes dels ciclistes, les dades. Sempre volem saber mitges, velocitat, quilometres i recorreguts.

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Me gusta mucho el tema, voy a ir pillando material q tengo sin usar y poco a poco me montaré yo una máquina así. Las sensaciones son muy interesantes y creo q te ponen como una moto. ME MOLA!!!