dissabte, 20 de febrer del 2010

Anada per carretera a Salomó

Salomó, poble del la comarca de Tarragonès amb 400 habitants, situat entre Bonastre, La Pobla de Montornès i Vespella de Gaià, més o menys. Lloc per sobre de la carretera del litoral que tants quilometres ens ha acompanyat darrerament, lloc de bones calçotades i lloc escollit per anar a esmorzar en la sortida de bici de carretera d'avui, el casal del poble (sindicat) i amb el nom Bar la Pista ens ha servit per fer un bon entrepà.
Avui ens ha visitat el Julio, des de la temporada passada que no ens veiem.
Hem sortit en Marín, Josep, Jaume, Sisco, David, Julio i jo, a l'arribar a Calafell en Sisco ens ha deixat, ha tornat cap a casa, estava cascat de la panxa, segons ell per menjar el dia abans gofres, és que Sisco !! segons quines coses ja no es poden menjar, home !!
Hem continuat pel litoral fins a Torredembarra per girar a la dreta cap a la Pobla de Montornès i Salomó. Ens ha acompanyat el nostre estimat vent de cara, que per variar no ens ha facilitat gens les coses, també hem tocat ja les primeres pujadetes de la temporada, mica en mica.
De tornada cap a Masllorenç (bon lloc per anar a comprar mobles), trencall de la dreta cap al Coll de Sta. Cristina i avall que fa baixada, el vent a canviat i hem pogut rodar a gust, passem per la Bisbal, l'Arboç, Castellet i per la carretera del Pantà de Foix cap a casa.
Total 90 km més al sac.



2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Bona sortida, amb el vent ha sigut dur i la sensació de fred. Ja el diuem, amb sol al hivern fa mes fred, nuvolat la calor es manté amb l ´efecte hivernacle...

Julio ha dit...

Carles,

mira que et curres el teu blog.

La foto del castell molt bona, de postal.