diumenge, 14 de febrer del 2010

Excursió llampec als Ports

Diumenge de carnaval a Vilanova i nosaltres hem fugit de la festa. Aquest any l'hem agafat com a sabàtic i no hem sortit.
Hem agafat el cotxe i hem anat cap a Horta de Sant Joan i Arnes, hem fet una petita caminada pels Estrets d'Arnes, lloc encantador i que val la pena acostar-s'hi de tant en tant.
La temperatura a l'arribar a Horta era sota zero, més tard mica en mica ha anat pujant. De seguida hem pogut veure les destrosses de l'incendi del passat estiu.
Hem enfilat cap el Mas de la Franqueta per entrar als Estrets, hem estat sols i hem pogut veure una vintena de cabres hispàniques per damunt les roques, de les parets penjaven cascades de gel que donàvem un aire més fred a la sortida. Val la pena portar sempre a sobre la càmera de fotos, el paisatge s'ho val.
Després un bon dinar a Can Barrina i cap a casa.

1 comentari:

Rodacorriols ha dit...

Ostres que bo. L'onze de setembre de l'any passat varem fer la ruta de la via verda de Tossa fins a Arnes amb el tàndem. I varem dormir a Can Barrina. Si menja molt bé!:)

Fa un parell de setmanes veien el vostre bloc "vies verdes Project 2010" em va fer recordar que encara no tenia feta la crònica. A veure si em poso les piles hi aquesta setmana l'acabo.

Molt xules les fotos de les cabres, fan respecte aquests bixus.
Salut i glaç!