dissabte, 13 de març del 2010

Dissabte 100 km, per carretera

Avui hem sortit menys gent que altres vegades, en total set, en Sisco, Rafa, Marín, Coco, Pastallè, Julio i jo, en Sisco ens ha acompanyat fins a la rotonda de Roda de Barà i ens a deixat ja que per la tarda treballa.
Sortida clàssica de 100 km, anada a Salomó per la costa, previ pas per la Riera i la Nou de Gaià.
Arribada a Salomó i un bon esmorzar al Bar la Pista, l'arribada a aquest poble sempre és curiosa, fa olor a calçot i brasa, és un bon lloc per a anar a fer una bona calçotada.
L'esmorzar és un d'aquells moments on la gent es relaxa, serveix per explicar batalletes i anecdotes, tot al costat d'un bon entrapa i el típic vi amb gasosa.
Hem tornat a agafar les màquines per enfilar cap a Masllorenç, travessem la carretera que ens duria al Vendrell per la dreta i anem a buscar la Juncosa, a sota mateix de la serra del Montmell que dona nom al poble. Aquí hem parat un moment a fer la típica foto amb la neu que encara quedava a tocar de la carretera, baixada ràpida cap a la Bisbal del Penedès i punxada del company Coco, tornada cap a casa per l'Arboç i carretera del Pantà de Foix.





1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Que viene el COOOCOOOOOO!!! En Salomó, en mitad del pueblo hay un restaurant q creo recordar se llama "El jardí" fuimos el año pasado a comer calçots y nos dijeron q los cultivaban ellos mismos, muy buenos ya en enero. Un saludo compayns!!!