diumenge, 7 de març del 2010

Open Natura 2010, el Vendrell

Avui, com ja és habitual des de fa uns quants anys ha començat al Vendrell la primera prova del calendari de les pedalades de l'Open Natura i jo com també és normal allà he estat.
Aquest any la intenció és no tocar gaire la btt, l'objectiu és un altre i no vull cometre l'error d'anar canviant de bicicletes massa sovint, faré molta més carretera per arribar lo més fi que pugui a la Paris-Roubaix. Lo que passa és que al ser la primera prova i a la vora de casa allà he estat.

La prova com sempre ha estat molt ben organitzada, tant el circuit com el muntatge de la sortida-arribada, és pot millorar la recepció i entrega de carnets, les persones que ho repartien no han estat gaire inspirades, bé, però al ser la primera se'ls hi perdona.
El dorsal que m'ha tocat ha estat el nº 13, menys mal que no soc supersticiós !!
El circuit aquest any m'ha agradat més que l'any anterior, hem repetit sectors i alguns els hem fet a la inversa, cal destacar que no és fàcil preparar un recorregut per aquesta zona del Baix Penedès plena de les maleïdes urbanitzacions, l'autopista i polígons industrials, però des de aquí els felicito ja que ha estat molt equilibrat, tant amb senders, pistes, pujades i baixades, també cal dir que ha estat molt ben marcat i els avituallaments col·locats en llocs adients.
Hem passat per Les Peces, Albinyana (avituallament), hem pujat a l'ermita de Sant Antoni, hem anat a Masarbonès (avituallament), fins a 44km de recorregut.
Una altre cosa que cal agrair i aquest cop no a la organització, és que no ha plogut, si ho hagués fet, molts trossos de camins i rieres haguessin esta impracticables.
El recorregut, com ja és habitual estava dividit entre el curt, d'uns 22km i el llarg, d'uns 44 km. Jo he fet el llarg, amb uns 640 m de desnivell positiu.


A l'arribada, com també és habitual ens han obsequiat amb una magnífica botifarra, beguda i els regals de rigor, aquest cop un buff de la prova. Allà estava el company David esperant-me, ell havia fet el tomb curt hi havia arribat abans.





2 comentaris:

Rodacorriols ha dit...

Molt xula la pedelada.
Tens rao que a sigut un circuit molt equilibrat sortejan en tot lo posible les urbanitzacions i les carreteres. Es un plaer anar de mica en mica descobrin aquestes terres!

CICLISMO NINJA ha dit...

Menos mal porq ya ves qué dia hace hoy!!! Bona pedalada, si senyor. Faràs una Paris-Roubaix molt ben preparat i la disfrutaràs. Ànim!!!