dissabte, 17 d’abril del 2010

Amb Single Speed fins a Tarragona

Avui ha estat una sortida especial, primer per que feia més de 10 dies que no sortia amb bici des de el maleit refredat, segon per que hem fet 92 km amb Single Speed o amb un 42x18 que és lo mateix o amb uns sola velocitat que també és lo mateix.
Hem sortit el Josep i jo, "mano a mano", en Josep és un llibre obert, és una de les persones que més sap de bicicletes i de la geografia del nostre entorn, la conversa ha durat, encara que sembli increïble 92 km.
Costa assimilar fer tants quilòmetres sense poder canviar de corona, però el recorregut ho permet, el terreny de Vilanova fins a Tarraco és pla excepte alguns turonets abans d'arribar-hi.
Hem passat pel famós Arc de Berà, per la Torre dels Escipions, on hem parat un moment a fer la foto de rigor, tot el recorregut, anar i tornar a tocar de la costa.

Feia molts anys que no anava a Tarragona, vull dir al centre de Tarragona, fins al final de la rambla, al Balcó del Mediterrani, sempre ens havíem quedat abans o havíem passat de llarg, avui hem pogut contemplar el mar des de aquest lloc, amb una bona cua de vaixells per entrar a port, algunes fotos i tornada cap a casa, ha estat divertit i entretingut.

Alguna foto més.

5 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Bona sortida, bon "començament" despres de la grip. Simplifiquemos nuestras vidas!!! El año q viene ma haré con una. Lo pometo!!!

carlessol@gmail.com ha dit...

Manel !! Avui no has sortit ??

L'any vinent, t'esperem amb la Single.

Oscarjet ha dit...

Genial sortida,m´agrada veure les diferents maneres de disfrutar de qualsevol tipus de bici.
Molt maques les vostres bicis, molt.
Salut nois.

CICLISMO NINJA ha dit...

Oye, y si voy con la de carretera y prometo no cambiar del 39 x 17 valdría? Es q la mujer disse q otra bici mas...!!! Jua-jua. Ya encontraré una semivieja y haremos un apaño, para ir a trabajar ya me gustaría, ya.

Anònim ha dit...

Això ja ho va fer el Marin un dia que vàrem coincidir, cosa que es d'agraïr, ja que pel pla, i ja no cal dir en les baixades, la velocitat queda limitada a la relació que es porta.
Ah, i una Single Speed no es una bici més...es la BICI!.
Fr&Co.