dimecres, 7 d’abril del 2010

Tres ciclistes morts a Mont-roig del Camp

Aquest migdia, sobre les 12h han mort atropellats per una furgoneta dos ciclistes suïssos a la carretera N-340 a l'alçada del quilòmetre 1.140 al municipi de Mont-roig del Camp. També hi ha un parell de ciclistes més ferits greus.
El grup estava format per una seixantena de membres que entrenaven per les nostres carreteres.

Més endavant, suposo que es podran aclarir més els fets i tindrem més notícies.

Arriben notícies de la mort d'un dels ciclistes ferits en l'accident, ja en són tres. Esperem que no hi hagin més notícies sobre aquest desgraciat fet i que els ferits puguin tornar a casa.

Companys, descanseu en pau.


4 comentaris:

alex zulo ha dit...

una llàstima ! penós com sempre !

CICLISMO NINJA ha dit...

El año pasado el Rafa y yo nos encontramos un grupo enorme subiendo la Musara, se ve q vienen en semana santa de stage por el sol y las temperaturas benignas. Una pena tremenda. Cuando salimos con la colla, almorzamos y volvemos todos enteros, muchas veces no somos conscientes de lo afortunados q somos. Descansen en paz.

Angel F. Santos ha dit...

Lo peor de estos accidentes es el dolor imperecedero que causa a los familiares de los fallecidos.

Este fin de semana tendremos problemas con la ley si salimos tantos en grupo sin coche de apoyo.

carlessol@gmail.com ha dit...

Malgrat tot lo que passa per les nostres carreteres no ens hem d'acollonir, les carreteres són de tots i hi cabem tots. Nosaltres els ciclistes penso que ja estem molt conscienciats de les normes ce circulació, ara tant sols falta que alguns conductors aprenguin el codi i que ens respectin, que deixin el 1'5 m que cal deixar i que no ens vegin com un destorb.
Tots a sortir, a rodar i sortint fem un homenatge a les victimes.