dijous, 29 d’abril del 2010

Volta a les Conilleres, pel Vendrell i la Carroya.



Sortida de tarda, Rafa, Marín i jo. Cap el Vendrell, Santa Oliva, Sant Jaume dels Domenys, dreta i esquerra cap a Can Rubió, pistes asfaltades fantàstiques, passem per la Carronya i enfilem cap a la carretera de les Conilleres, indrets tranquils, bon paisatge i masies, baixem als Monjos, dreta cap a l'Arboç, esquerra Masuques i pujada cap a Torrelletes. Aquí ens enganxen el grup de la Cotesua, ens afegim amb ells, amb bon ritme i amb la llengua a fora fem la carretera del Pantà i cap a casa. Total 70 km..

3 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Ese 17% no lo tengo controlado, carretera Sant Jaume Domenys-Villafranca por la pista asfaltada que dice La Carroña??? Nunca he ido por ahí... bona sortida, os veo cada vez con mas ganas de kilómetros, eso es bueno. SALUT!!!
Alguna tarde me gustaría acompañaros, salís a las 15,30 martes/jueves?

carlessol@gmail.com ha dit...

Si senyor, de moment sortim els dimarts i dijous a les 15'30 del museu. Ja ho saps, si vols venir !

CICLISMO NINJA ha dit...

Me lo tendré que montar porq llego muy justo del trabajo, los jueves ya me iría bien pero a las 6 tengo q estar duchado en Vilanova, tengo ensayos hasta las 9 de la noche y el martes ya voy a full con la Cote q hago el día fuerte. Los miercoles a las 4 podría estar en la estación cambiado y todo. Si te cuadra pégame el toque, me apetece mucho salir con vosotros, con los rodadores de la Paris-Roubaix...