dimarts, 18 de maig de 2010

Pedalant amb familía

Pedalant amb família, aquest Retall no pot tenir millor títol. Avui al Rafa i a mi ens ha acompanyat la meva filla Mireia. Hem anat a fer la típica volta llarga de les Conilleres, ruta ideal de mitja muntanya de 75 km per fer cames.
No pedalàvem juts des de el Dia de la Remences i a millorat en el rodar i el pujar.
La tarda ja ha estat completament primaveral, això si, en alguns moments ens ha molestat el vent de cara.
La Mireia ha pogut gaudir d'una ruta que en part no coneixia, la zona de la Carronya i de la Bleda ha estat recorregut nou per ella.
Nosaltres el Rafa i jo hem anat més còmodes pel recorregut, ja fa dies que utilitzem la bicis de la Roubaix i el terreny que trepitgem ideal per anar acoplant-se, amb més clots i trams de pedra solta.
Cal agrair al Rafa la bona foto que ens ha fet, gràcies !!
Bona sortida, entretinguda i bon ambient, pedalar amb el Rafa i amb meva filla, tot un luxe (passió de pare)7 comentaris:

Anònim ha dit...

Que foto mas chula !!!!!
Rafa.

Unknown ha dit...

I tant xula Rafa, la has fet tu !!

alex zulo ha dit...

eiiii us veig molt bé ! a seguir així nanus ! molt xula la nova imtge del blog !

Rodacorriols ha dit...

La tricross es confirma que es defença molt bé per carratera. Quines "pistes" més xules les de la vostre zona semblen ben tranquiles. A tope! que ja queda poc.

Unknown ha dit...

Si senyor, bones carreteres i bones pistes asfaltades, tant sols hem de fugir una mica de la costa. Algunes són les que vàrem passar per la trobada de tàndems.
La Tricross pesa més que les altres, però tens raó, es defensa bé.

Salutacions !!

Anònim ha dit...

Carles para mi si que es un lujo poder rodar con vosotros, ya verás que bien lo pasaremos en Roubaix, eso si, tenemos pendiente un par de cervezas en la llegada si el tembleque nos deja, por la virgen de los traqueteos.
Rafa.

CICLISMO NINJA ha dit...

Solecito bueno ehhh!!! El otro día creo q me resfrié con vosotros, me quité los manguitos y me enfrié, hasta el 40 de mayo no te quites el sayo...