dissabte, 17 de juliol del 2010

Jo no sóc de la Cotesua !!

El títol d'aquest Retall, que ningú se'l prengui malament, jo no sóc del grup de la Cotesua, però no per què no vulgui, sinó tot lo contrari, perquè no puc !!
La meva forma física i la manera d'entendre el ciclisme hem diu que no !! Però gràcies de totes maneres, és un bon grup. És una realitat com una casa de pagès, quina manera de córrer aquests nanos, han sortit com els toros a l'encierro de Sant Fermín deprès de sentir el coet, menys mal que ha Sant Pere Molanta han parat, però tampoc a servit de gaire ja que ens hem tornat a despenjar.
Menys mal que el bo d'en Manel (tusinu) estava en hores baixes desprès de passar uns dies de festorra a Pamplona i ens hem agrupat com els professionals a cua de pilot per fer la nostra etapa i anar al nostre ritme.
Hem anat fins a Sant Sadurní per pujar més endavant el Coll dels Cassots, parada a Avinyonet a fer un refresc i una pasta, el termòmetre ja marcava a les 10 del matí 30 graus, ha estat un dia de molta calor. Més tard hem anat improvisant sobre la marxa, per una carretereta interior em fet cap a Santa Fe i cap a la Granada, d'aquí cap Vilafranca, La Múnia, Sant Marçal, Torrelletes i carretera del Pantà cap a casa. Total 93 km, que per mi avui ja està bé.
Al final una bona clara fresqueta i una bona conversa ens ha fet passar el maleït calor.

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Per molt anys Comapyn!!! Quines fotos mes guapes... la marmotta de la montaya!!!