diumenge, 5 de setembre de 2010

Hem celebrat la 3a Trobada de Tàndems 2010

JA TENIM EL VÍDEO DE LA TROBADA

Avui per terres de les comarques de l'Alt Penedès i Baix Penedès hem celebrat la 3a Trobada de Tàndems, ens hem reunit 54 Tàndems que hem donat una bona dosi de color a les contrades verdes de vinya.
Hem tingut participants de Logroño, Vitòria, Saragossa, Castelló i la resta vinguts de tots els racons del Principat.
Dels 54 Tàndems, 37 de muntanya i 17 de carretera. També ens han acompanyat 3 bicicletes de control, 2 motos, 2 furgonetes i companys del programa Carreteres secundàries que ha gravat la Trobada, amb el periodista Rafael Vallbona.
Total més 120 persones entre ciclistes i personal d'ajut que hem passat una bona matinal fent 41 km entre vinyes, masies i poblets del Gran Penedès.
La ruta ha anat perfecte gràcies al bon dia que ha fet i al bon rodar de tots els inscrits, hem tingut algunes punxades sense importància i hem parat a esmorzar al Casal de Sant Jaume dels Domenys.
Cal destacar la bona feina feta de tot el personal de control i d'assistència, sense ells no hagués estat possible. Gràcies als germans Cèsar i Celes Prieto, a Rafa Cruz, Carles Palacios, Isaac Palacios, David Ruiz, Manel (Tusino), Joan Antoni Marín. Ells han tingut cura de tots nosaltres en tots els trencalls, també ens han gravat i fet fotos.TOTA LA INFORMACIÓ A:

2 comentaris:

Manolo Tusinu ha dit...

Me cagosanpeobendito que no salgo en la foto porque soy un angustias y me he ido antes a cubrir el primer desvio... jajajajajaja. Bueno Carles, pa´questa el potoshop? Plisz!!! Me lo he pasado genial y el ambiente de los participantes lo mejor. Felicidades a la organización y próximamente, por enero dicen, saldrá el reportaje en "carreteres secundaries"... la verdad es q el concepto tàndem es muy bonito, hacer cosas entre dos, al mismo ritmo, en la misma bici. Un mundo muy sugerente. FELICITATS!!!!

alex zulo ha dit...

caram quina gentada !

bona feina nanus !

moltes felicitats per l'exitàs !