dissabte, 16 d’octubre del 2010

El David i jo, "mano a mano"

Han caigut 100 km, Hòstia ja fa fred o Fins a Font-Rubí, aquests podien haver estat també uns bons títols per aquest Retall, però he escollit el de El David i jo "mano a mano".
El David no havia anat mai a pujar a Font-Rubí i avui hem decidit anar-hi. És un d'aquells llocs que és a la vora i lluny a la vegada, és una d'aquelles carreteres que he pujat moltíssimes vegades, des de els començaments d'anar en bici, cap allà als anys 80. Hem porta molts bons records, fins hi tot hi havíem esmorzat a dalt mateix del Coll, a casa d'una dona que feia esmorzars, unes truites fantàstiques.

De bon matí la sensació de fred era important, també la culpa la devia tenir el vent que bufava, donava la sensació de estar en ple hivern.


Hem enfilat de sortida la sua pujada de les Colines, per anar cap a Sant Cugat de Sesgarrigues, el Pla de Penedès, Guardiola de Font-Rubí, esmorzar a Sant Martí Sarroca, la Bleda, la Múnia, Sant Marçal, pujada a Torrelletes i tornada cap a casa per la carretera del Pantà. En aquesta carretera a l'alçada de Castellet ens hem trobat a la Núria Escuer (tota una B.I.G) i hem rodat junts els tres fins a casa.









1 comentari:

DBG BICIS ha dit...

En soc un addicte a aquest circuit, m'agrada molt el recorregut, és variat i té una mica de toc. Salut!