divendres, 12 de novembre del 2010

Compte enrere pel DESPLEGA LA BICI 2010


Ja fa dies que em parlem, jo des de el meu Bloc de DESPLEGA LA BICI i altres companys des de els seus (gràcies per endavant) a:









i a altres llocs on pugui sortir la convocatòria.

Ja ha començat el compte enrere, falta un mes just pel DESPLEGA LA BICI, avui al Diari de Vilanova surt un petit article i un concurs que durarà 4 setmanes pel sorteig d'una bici plegable el dia 12 de desembre iniciativa d'Esports Prieto que és realitzarà al Parc de Ribes-Roges el dia de la Fira-Concetració.
Cal remarcar que aquesta concentració és només per a bicis plegables, una concentració única a l'estat. De concentracions d'altres tipus de bicis n'hi han per tot arreu, passejades populars, pedalades, marxes de ciclistes de carretera, trobades de btt, de tàndems i un llarg etc... per això calia tirar endavant aquesta.
El motiu d'aquesta concentració és poder veure els darrers models de Foldings (plegables) que ens mostraran els diferents estands de les cases comercials d'aquest ram, com poder contemplar els diferents models de bicicletes que portin els participants a la concentració, antigues, restaurades, modernes, originals ... fer petar la xerrada, intercanviar opinions, fer amics i fer un recorregut urbà que complementarà la Fira-Concentració.
Cal remarcar la col·laboració d'Esports Prieto i de l'Ajuntament de VNG.