dijous, 4 de novembre del 2010

S'acosta la Pedalada ecològica-popular Barcelona-Sitges

El proper 14 de novembre per tretze any consecutiu la Barcelona- Sitges servirà per reivindicar la seguretat viària dels ciclistes. La sortida es farà a les 10.00 hores de les instal·lacions de l’estadi del futbol club Barcelona (Camp Nou), de 8.00 hores fins a les 9.30 es podran fer les inscripcions, es recorda que els nens menors de 14 anys no poden prendre part. Duran tot el recorregut estaran presents els Mossos d’Esquadra amb seguiment d'helicòpter inclòs, Les costes de Garraf romandran tancades al trànsit des de les 11.00 hores fins a les 11.30 hores. A l’arribada hi haurà avituallament líquid, una bossa de regals i sorteig de una bicicleta altres articles esportius.
L'any passat més de 2.400 ciclistes van marcar tot un rècord participant als 41 quilòmetres que separen les rodalies del Camp Nou de la localitat del Garraf. Amb l'objectiu de remarcar els drets del ciclista a la carretera es va llegir el manifest “Per un ciclisme segur” un parell de cops, a Barcelona de la ma del biker Israel Núñez i a Sitges per part del regidor d'Esports, Armand Paco.
(Informació extreta de la Federació catalana de ciclisme)

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Es una buena salida para reivindicar y hacer piña. Nunca la he hecho, si salís a una hora de Vilanova y con vuestra experiencia podemos quedar. Eiss, tengo tu cámara!!!