dilluns, 27 de desembre del 2010

Btt amb els VNG Bikers

Bona sortida la d'avui.
M'he afegit a la VIII sortida dels torrons dels VNG Bikers, una volta que fan cada any per aquestes dates per part del Parc del Foix, amb un bon esmorzar a Clariana, on reparteixen els premis de caganer de l'any. El grup està format per majoria de treballadors de l'empresa Prysmian de Vilanova i la veritat que m'ho passo molt bé amb ells, son la hòstia, joves i divertits, més amb en Josep Franco que els té a tots afillats (això diu).



Han sortit uns 40 km i 730m de desnivell, he passat per llocs on no hi havia passat mai, la veritat és que ens pensem que està tot descobert al nostre voltant i cada dia gràcies a altres companys trobo nous camins.
La sortida l'hem feta per camins ja molt coneguts, Mas de l'Artís, Fondo de les Oliveres, Fondo de la Bovera, cap a darrera de Torrelletes, travessar el Foix (on hi ha hagut alguna caiguda divertida), creuar la carretera de l'Arboç, pujar a Clariana per la Costeta, un bosquet preciós, aquí passat Clariana hem esmorzat. De tornada, avall cap a Trencaroques, els Rosers i fins a Cunit, d'aquí per la costa fins a Cubelles, abans de travessar el Foix per les passarel·les hem tingut un bon recital de pujades, el Jou i el Josep han omplert els seus pneumàtics de punxes (poca feina), reparacions ràpides i cap a casa per la carretera.

Fotos: Josep Franco i Carles Soler