diumenge, 12 de desembre del 2010

El Desplega la bici 2010


Avui hem celebrat la segona edició de la Fira - Concentració de bicicletes plegables a Vilanova i la Geltrú. El DESPLEGA LA BICI 2010.
Després de dies feina, avui ens hem trobat per segona vegada els amants de les bicicletes plegables al Parc de Ribes Roges, ho hem aconseguit gràcies a molta gent que amb el seu treball desinteressat ens a ajudat. Cal agrair les col·laboracions de l'Ajuntament de Vilanova, de les marques comercials de bicicletes Dahon, Brompton, Birdy, Monty, Orbea i Strida de la ma de FoldingLife, de molts voluntaris que sense ells no hagués estat possible aquest embolic, vigilant en els trencalls, fent fotos i ajudant-nos a muntar i desmuntar els estands, gràcies a tots i especialment a Celes, d'Esports Prieto, que de seguida va dir que si a una idea embrionària que vàrem tenir en Josep i jo, una idea no gaire fàcil de tirar endavant ja que les persones que tenim bicis plegables potser som una mica especials i no formem part d'un col·lectiu homogeni com poden ser els grups de carretera o de btt.

El dia ha estat magnific i el bon temps ens ha acompanyat tant a la Fira com a la passejada ciclista que s'ha fet per la ciutat.

El recorregut (penjat a WIKILOC) l'hem fet més d'un centenar de ciclistes i la Fira ha estat molt visitada durant tot el matí.
Cal agrair als ciclistes vinguts de dintre i fora de la ciutat el seu esforç, ciclistes arribats amb ferrocarril i amb altres mitjans per poder estar entre nosaltres, grups com el biciplegable.net, els Brompton Bcn de Facebook, en Rafael Vallbona i senyora del Bloc Tourmalet i tants d'altres ciclistes urbans anònims que ens han acompanyat.
També hi ha hagut el sorteig d'una bicicleta plegable esponsoritzada pel Diari de Vilanova i Esports Prieto.






FOTOGRAFIES FETES PER JOAN ANTONI MARÍN I MANEL MÉNDEZ (TUSINU)


1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Txulas-txulas, mis fotos son las de gran angular, estoy muy contento con mi nueva cámara pero qué bien sabe posar la gente... es alucinante. FELICITATS!!!!