dijous, 13 de gener del 2011

Aparcabicis bruts i deixats

El company ciclista Julio Canalis, usuari del ferrocarril i de l'aparcament de bicicletes de l'estació de Vilanova, m'ha fet arribar una foto-denuncia de l'estat de brutícia en que es troba dit aparcament.

En el seu mail comenta:

Carles.
Això que sembla un bosc ple de fulles a la tardor, és on deixo aparcada la bici cada dia al nostre benvolgut i ben cuidat aparcament de bicicletes de la estació. Porta així 2 mesos o més (també hi trobes restes de bicicletes, candaus, rodes...) que els lladres han anat deixant i els seus amos també. Sento que la foto és de nit, però quan arribo i surto al matí, encara o ja és de nit.
Salutacions.
Julio.

Jo a la tarda hi he passat i he fet alguna foto més pel Premi Pinxasso. Sembla mentida la quantitat de merd... que hi ha en dit aparcament i per l'entorn !!


3 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Lo q no te cuenta es q le quitaron los cuernos, de la bici, y otro día hasta el sillín, soy testigo de q la mujer del alcalde la trae, su bici plegable, en el tren. Por algo será, dejarla ahí... madre mía, puedes hasta criar champiñones... fotográficamente son muy bonitas las bicis entre hojas... otoñal.

carlessol@gmail.com ha dit...

Si, si molt bonica la tardor, però entre les fulles hi ha més merda que "en el rabo de una vaca"

Julio ha dit...

a vegades quan la deixo entre les muntanyes de fulles, penso,.... un dia sortirà d'aquí jo qué sé.......