dissabte, 22 de gener del 2011

El dia nacional dels peücs.

La sortida d'avui ha estat el dia nacional dels peücs. Sense ells els nostres peus haguessin caigut a trossos. Tot i hagí el fred que hem passat als peus i a les mans ha estat considerable i això que vivim en una població de costa !!
Aquests primers dies de l'any i de temporada no ens movem de les carreteres de la costa, la qüestió és anar a buscar bon sol i rutes planeres, ja arribarà el moment d'anar a pujar i de fer més quilòmetres.
Hem tornat a la Riera de Gaià, han sortit uns 82 km. La parada ha esmorzar és obligatòria al Casal, bons entrepans i avui han caigut tres carajillos com a tres sols (un per cada un, eh !!), ja que fotia un fred de la hòstia. Cal comentar que el vi que tenen és horrible i que segons la marca, de "Legítimo" no en té res. Sembla mentida que en la zona que estem (Denominació d'origen Penedès) o a prop d'altres zones nacionals com el Priorat, Montsant, Terra Alta, Conca de Barberà, etc... ens tinguem que fotre el vins dolents d'altres zones de l'estat. Aprofito per reivindicar el consum (moderat, clar !) de vins catalans. Som una nació i entre tots ho farem tot !!

Bé, deixo la part reivindicativa i torno al tema.
Hem sortit en Sisco Benaiges, en Marín i jo. Durant el recorregut ens hem anat trobant gent de Vilanova, la colla de la Cotesua i en Manel (Tusinu), que ha rodat una bona estona amb nosaltres i ens ha fet una foto. A l'hora de marxar de l'esmorzar han aparegut pel bar una altre bona colla, entre ells en Sancho, Mateu, Xavi Vidal, Parra, Montesó, Jaume Simó, etc... i a l'arribar a Vilanova sortien amb el tàndem en Josep Franco i la Puri. Una activitat frenètica de ciclisme per les nostres contrades.


2 comentaris:

Capita Enciam ha dit...

Lunàtics!!!! Amb el fred que fà!!!

nikabike ha dit...

MARE MEVA QUIN VALOR!!! Perquà ara estic lesionada i no tinc cap altra opció però si hagués pogut pedlar... em sembla que m'hagués quedat a casa o hagués tornat sense peus ni mans... buahhh!!! Que valenys !!!