dijous, 10 de febrer del 2011

He dubtat, però Premi Pinxasso

Avui he passat pel costat d'uns contenidors a la zona de la Collada (Vilanova i la Geltrú) i he vist aquestes dues bicicletes de nen/nena llençades a la brossa. No he trigat gens en fer una foto, sense pensar massa en el motiu del per què la feia. Suposo que com bon amant d'aquestes màquines, m'ha fet pena veure-les al costat d'un contenidor i el subconscient o el conscient s'ha m'ha disparat.
Ràpidament he pensat, quina llàstima que ja no tinc canalla petita ? Les podia restaurar ? Els que les ha llençat no tenia ningú per regalar-les ?
És una pena llençar aquest material si amb algú li pot fer falta!

Més tard hi pensat, que potser si que les tenia que haver recollit i ja veuria lo que feria més endavant amb elles.
Al cap de mitja hora, torno a passar pel mateix lloc i ja hi havia una furgoneta destartalada carregant-les. Era un drapaire, gent que recull tot tipus de material per poder vendre el ferro, sense pensar gaire en lo que estan venent, tant si son bicis, rentadores o ferrots. Cosa molt lícita per poder sobreviure amb els temps que corren.
Havia fet tard !!

He dubtat si aquesta foto la podia penjar al Premi Pinxasso, però al final he decidit que si, que aquest cop el premi estaria repartit entre la persona que les ha llençat i els que no les ha recollit, o sigui, jo.

4 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Jjajajjaaa, te ve la eli llegar con las dos bicis debajo del brazo y te veo durmiendo en le garaje con ellas.... jajajajajaja, si, alguna cosa hubieramos hecho con ellas, yo tengo amigos con nenes pequeños, te las hubiera pillado. Lástima!!!

Anònim ha dit...

No et sàpiga massa greu, son de molt poca qualitat...joguines amb forma de bici. La BH si que feia les bicis infantils amb els mateixos materials que les dels adults.
Fr&Co.

alex zulo ha dit...

ejejeje , molt bo , un veritable amant d'aquestes màquines !

si que fan llastimeta si !

Martí ha dit...

Nano, jo abans de pensar en fotos, ja les tinc penjades a l'esquena i cap a casa. No en deixo passar ni una! Sempre hi ha algu, que les aprofitarà... Nebots, nebodes, amics, veins, .... s'han d'aprofitar i fer recircular. No em dona la gana que acabin al drapaire o que algu en tregui profit portant-la als trocatlons, etc...
Per la pròxima ocasió l'agafes i avises !!
Siau companys.