dissabte, 26 de febrer del 2011

Sortida per carretera, dividida en dos trams

La sortida d'avui la podem resumir en dues parts.
La primera part
, feta en solitari, tenia ganes de sortir una mica de la carretera de la costa i he fet cap a la Riera per dalt.
M'explico: He sortit més d'hora amb la intenció d'anar a esmorzar amb la colla i tornar després amb ells per la costa. He agafat carretera del pantà amunt cap a l'Arboç, la Bisbal, Coll de Santa Cristina, Masllorenç, Salomó i la Riera. Al començar a pujar el coll de Santa Cristina he vist moltes marques de pintura i estaques al terra i a l'arribar als darrers tombs he pogut veure lo que imaginava, les obres d'arranjament de la carretera (C-51, el Vendrell-Valls) faran malbé aquest coll, es carregaran els darrers revols, suposo que amb un pont, destrossaran pinedes i els records de molts ciclistes de la zona. És el maleit preu del progrés malt entès !! Després de coronar he girat a l'esquerra cap a Masllorenç i més obres a la carretera. La meva pregunta és: Quina falta feia eixamplà aquest tram fins al poble? La veritat que no ho entenc !!


He arribat al Casal de la Riera uns 10 minuts abans que arribessin els que venien per la costa, el grup estava format, per en Rafa, Marín, David, Sisco, José Luis, Parra, José Zazo i en Joan Galimany. L'esmorzar, com sempre amè i divertit a l'hora. El Sr. Marín ens ha ofert una bona caiguda de baba, parlant de la seva neta.
La segona part, tornada amb la panxa plena i a molt bon ritme l'hem feta per la costa, amb la variant, aquest cop de tornar pel pantà, bona senyal, això vol dir que ja estem agafant més nivell.
Total, a mi m'han sortit uns 102km.

3 comentaris:

CICLISMO NINJA I ha dit...

Caras nuevas... el Zazo y el Joan Galimany, el Vicente ha salido con la Cotesua, iba con Sancho Grup!!!

Fran ha dit...

Hoy ibais un grupo bstante numeroso, nos hemos cruzado en Calafell cuando yo volvia.

DBG BICIS ha dit...

Suposo que ara no tindran excusa per no deixar l'asfalt en condicions?