dimarts, 29 de març del 2011

Lo bo, és que no és ciclocròs !!

Les imatges d'aquest Retall no son d'una prova de ciclocròs. Son de la clàssica de carretera Strade Bianche 2011, prova que es celebra a la Toscana italiana amb sortida a la ciutat de Gaiole in Chianti i arribada a Siena. La data de celebració va ser el passat dia 5 de març i la prova la va guanyar el ciclista belga de l'equip Omega Pharma Lotto, Philippe Gilbert.
Aquesta prova professional és relativament nova, la primera es va celebrar l'ant 2007, lo qual vol dir que s'han disputat 5 edicions. La característica important d'aquesta cursa professional és que bona part del recorregut es disputa per pistes de terra (strade bianche). També cal destacar que és el lloc on és celebra la clàssica marxa cicloturista l'Eroica.
Realment és molt espectacular veure a ciclistes de carretera nets i polits disputant sobre terra.
El Giro 2010 en la seva setena etapa va córrer un tram sobre aquestes pistes de terra i a més els hi va ploure. Va guanyar Cadel Evans. (FOTOS)

MÉS FOTOS, AQUÍ.




Si teniu temps i ganes, val la pena veure aquest vídeo d'uns 45 minuts.

2 comentaris:

Miquel Olària ha dit...

Això no te tant de mèrit!!! Un servidor va anar amb la seva bici de carreres (una Peugeot Latouret)pel camí de Sant Gervasi i als horts de Mas Xicarró molts anys!!!!!

I precisament la latouret no era de ciclo-cross i cada cop que anava a cal Iturat a quintar les llantes (molt, de fet massa sovint) em deia "nen, vols dir que no t'aniria millor una de muntanya, encara que jo hi perdi?"

CICLISMO NINJA ha dit...

Esta tarde voy a por pseudo bici de ciclocros al Iturat, el cuadro Ditec con ruedas de 28, lo se, lo se Carles si rompo un radio tendré q volver a pata, la aventura es la aventura además, es la bici q usaré en el Pic du Midi, aquet any si!!!!