diumenge, 13 de març del 2011

Sortida de club


Porto molts, molts anys de soci de la Unió ciclista Vilanova, més de 25 anys, però jo no soc home de club, ho reconec.
Avui, després de tant de temps ha estat la primera vegada que he anat a fer-me la foto oficial, a la sortida de començament de la temporada. A més aquest any és el primer cop que m'he inscrit a la Clàssica d'Andorra després de més de 20 anys que hi van. I potser, en tans anys he anat unes 10 vegades a les sortides del diumenge. M'estaré fem gran?
M'agrada fer coses en petit comitè o en solitari, els col.lectius majoritaris no m'agraden gaire, la sortida i l'esmorzar de la ruta d'avui ha estat un exemple, molta gent i molt d'enrenou. Però això no treu la bona feina que fa el club, amb gent treballadora i amb moltes ganes al davant. Penso que fan una bona tasca aglutinant un col.lectiu de gent de diferents maneres de pensar i d'actuar. Portant un grup de nanos, preparant i fent les sortides de cicloturisme, la Clàssica d'Andorra, mantenint un local, anant a marxes, fent assemblees, col.laborant en proves que passen per la ciutat i altres moltes tasques... Felicitats !!
Hem anat fins a Roda de Barà, la anada per la costa ha estat ràpida. També ens han acompanyat un tram la canalla de l'escola de ciclisme.
A l'arribada al lloc d'esmorzar el grup ja s'ha separat, uns ens hem quedat al casal i altres han anat al bar de l'estació. L'esmorzar ha estat etern, però comprensible amb el volum de gent que érem.
A l'acabar d'esmorzar el grup s'ha tornat a partir, la majoria han tornat per la costa. Però 4, hem decidit tornar per dalt, per Bonastre, Masllorenç, Santa Cristina, La Bisbal, l'Arboç, pantà i Vilanova. El petit grup estava format pel Manel (Tusinu), Fran (de Cubelles), Vicente i jo.
El ritme ja ha estat més alt, la veritat que penso que hem anat un pel massa forts pel meu gust, però si et trobes bé, li fots !! De quilòmetres no gaires, uns 84, però per avui ja ha estat bé.

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Comparto totalmente tus apreciaciones, yo también es la primera vez que salgo en la foto y sobre el club o cualquier club, es bonito colaborar si se puede y estar dispuesto a participar de las actividades. Hay muy poca gente con ganas de hacer algo... lo q sea, y si se comparte la carga, como enlos relevos, s epuede llegar mas lejos sin cansarte demasiado. Al volver hems quemado un poco la carbonilla, éramos pocos y mal avenidos, ja, ja, ja, a tirones, je, je, je... Bien, bien, no hemos ido parados no.

Fran ha dit...

Si a tirones y a veces alguno con el gancho puesto, pero ya va bien quemar un poco la carbonilla como dice Manolo.

Buena salida, un placer poder compartirla con vosotros.