dimecres, 20 d’abril del 2011

Per les Ventoses, el Pont d'Armentera, Querol i la Llacuna des de Vilanova


Buf, buf, buf !!!!
Quin mal de cames porto a sobre. La sortida d'avui ha estat espectacular i dura, tant per quilometratge i desnivell, com pel ritme que s'ha portat pel meu nivell. Han sortit 155 km i uns 2400 m de desnivell, fet en 6 hores i sense parar a esmorzar, tant sols una parada en una font a Querol i una altre de breu a Guardiola de Font-Rubí a fer una Cola.
La sortida ha estat organitzada per en Manuel Pizarro (RETO ANUAL) des de el seu Blog: Entre Francia y España.
Només arribar a la sortida ja m'he adonat que avui em tocaria partir de valent, ha començat ha arribar la gent i el grup de seguida s'ha nodrit de llebrers, en Joan Font, Pere Rovira, Dani Garmón, Angel, acompanyats de Manel Fernàndez, Manuel Pizarro, Manel Tusinu, també les dues noies, la Rosa i la Neus, unes cracks ! pare i fill Roulaix, Fran de Cubelles, Vicente i jo.
Sembla mentira de la manera que és va en bici quan els objectius i recorreguts son més exigents. La veritat és que he pujat les Ventoses sense assabentar-me i això que el ritme ho ha estat gens lent.
Per una altre banda en Vicente s'ha despenjat pel Pont d'Armentera, aquest noi venia una mica enredat i penso que lo millor que ha pogut fer és anar al seu ritme, tots sabem que si vas molta estona passat de voltes ho acabes pagant.
Fins al peu del començament del coll de la Llacuna hem anat en grup, el Dani ja havia marxat per davant ja que per la tarda treballa igual que en Pere Rovira que també ha fet lo mateix més endavant.
La pujada al coll ja s'ha m'ha fet dura i més endavant després de la baixada, l'altre coll de Fot-Rubí també. Menys mal que hem parat dos minuts a fer una cola a Guardiola. La tornada a Vilanova ja l'he feta més al meu ritme, amb el Manolo i el Fran. Gràcies Manel !!
La frase aplicable per mi a la sortida està clara: Qui no vulgui pols, que no vagi a l'era !!

El recorregut: Pantà, l'Arboç, Sant Jaume dels Domenys, Ventoses, Aiguaviva, Can Ferrer, Vila-rodona, el Pont d'Armentera, Querol, la Llacuna, Font-Rubí, Guardiola, la Rovira Roja, la Bleda, les Masuques, Castellet, Pantà i Vilanova.

He fet vàries proves en varis programes sobre el desnivell d'aquesta volta i no ho tinc gens clar, en Bikemap dona 1.990m, penso que son pocs, en el Google Earth 2.144m i en el Wikiloc 2.448m, penso que potser un pel massa. Tot plegat un embolic, ja no se si és culpa del meu aparell gps o dels diferents programes que agafen les alçades allà on els hi sembla. Bé fent una regla de tres, quedarien uns 2.200m, que al final del carrer és ben bé lo mateix, un mal de cames de la hòstia.













6 comentaris:

Fran ha dit...

Pues si tu tienes "mal de cames" imaginate yo. Pero lo que dicen sarna con gusto no pica.
volveria a repetir, No... volveré a repetir.

en cuanto al desnivel a mi me salen 2.336m acumulados, el altimetro que llevo va grabando la altitud cada 5seg y según eso la calcula sin usar ningún programa de internet.
según he visto en foros el altimetro del sigma rox 9 (es el que llevo) es bastante fiable.

un saludo.

doctorxfr ha dit...

Jo crec que son uns 2000 - 2100 m, pero aixo no té importancia.

L'important es el dia de bici que varem passar tots junts.

(Toma ya! No escribia en català desde el BUP. Perdona les faltes ;-)

CICLISMO NINJA ha dit...

De gracias nada majo, q me salvastes la vida camino de las Masuques, jajajjaa, menos mal q hay gente con "seny" además, la ya habíamos hecho el trabajo y los gregarios nos tenemos q dejar ir para estar bien al dóa siguiente... un placer Carles y ya se como convencerte, tengo poder, tengo poder... las palabras mágicas, jajajjjaaaaa.

Anònim ha dit...

No son gens fiables les lectures d'alçada dels GPS, menys que en els altímetres, que ja es dir.
També crec que 21863 punts per unes 6 hores,(una lectura per segon)es excessiu per bici de carretera.
Fr&Co.

Anònim ha dit...

Ostres Carles,no m´extranya que estiguis fet pols corrent amb un crak com en Joan Font,veí meu fins fa poc,que coneixo bé i que coincidiem quant corria amb el seu pare per montanya abans de que fes carretera,i vist el seu palmarés,ja t´ho debies esperar i amb la volteta que vare-ho fer,pero be,qui li agrada aixó...es com jo dissabte passat amb la Alcañiz-Tortosa i només amb un desnivell acuml.de poc de 600 mts.pero 100km. es noten a les cames,pero com que ho fem per gust...!! Sergi B.

Anònim ha dit...

Això si que es una sortida eclèctica!.
De tant intentar embolicar la troca, el Tusinu s'acaba sortint amb la seva.
Fr&Co.