diumenge, 29 de maig del 2011

Cavallera 2011, marxa de btt

6a Trobada de Btt, Cavallera 2011. Aquest és el nom de la Marxa de btt que aquest cap de setmana (diumenge) he anat a fer a Sant Joan de les Abadesses (el Ripollès). Agafa el nom de la Serra Cavallera, serra que va des de Camprodon a Pardines.

Des de la passada Portals, volta a Montserrat en btt no havia participat en una marxa organitzada.
La veritat és que no tenen res a veure una amb l'altre, la Portals va ser una marxa totalment ciclable, amb pistes de terra amples i en bon estat i aquesta, la Cavallera totalment lo contrari, amb molt de sender tècnic tant de pujada com de baixada i amb trams difícils per a mi. És el preu que es té que pagar per sortir molt més en bici de carretera, perdem l'agilitat i tot és fa més complicat. A part, tenir ja uns certs anys, suposo que et fa més conservador i fuges de les complicacions.
Hi havia dos recorreguts, el curt d'uns 21 km i el llarg d'uns 39 km. Durant el recorregut els dos circuits s'anaven trobant i compartint ruta en alguns moments. Hem passat en un tram curt per la Via verda del ferro i el carbó. Les rampes han estat dures i les baixades dretes i tècniques. El recorregut, segons els comentaris que he escoltat a l'arribada a fet disfrutar al jovent de la zona, quina enveja! Jo avui he patit una mica. He caigut una vegada i m'he ressentit del genoll, aquests genolls que de tant en tant em fan la punyeta.
En un avituallament he decidit que ja en tenia prou, no soc persona d'escurçar les rutes que em proposo, però avui, entre el cansament, el cop al genoll i lo tècnic del recorregut he tirat avall. En el darrer tram que coincidien el recorregut llarg i curt, al km 22, he preguntat a la gent de l'avituallament, els km que faltaven fins a l'arribada ? i m'han dit uns 6. He decidit retallar la volta, totals uns 28 km i 1200m de desnivell. Per avui ja en tenia prou !
Lo positiu ha estat un cap de setmana de relax fora de casa, acompanyat per la meva dona Elisabeth, amb estada a Sant Joan de les Abadesses a l'hostal Janpere i sobre tot poder gaudir de la victòria del Barça a la Champions.








4 comentaris:

DBG BICIS ha dit...

Si noi si, ja tenim una edat!

Daniel Garmón Mustienes ha dit...

Por los km's y el desnivel que te ha salido tiene muy buena pinta, a recuperarse!!

Anònim ha dit...

Ai, ai, a aquestes alçades i la teva experiència, que encara caiguis en aquests paranys!.
Fr&Co.

carlessol@gmail.com ha dit...

Un, que encara es pensa que és jove !!