dissabte, 8 d’octubre del 2011

Ves per on, quina sortida més maca !!

Si !! son d'aquelles sortides que valen la pena. Evidentment sense el territori que tenim i sense la "variopinta" gent que ens hem agrupat, potser hagués estat diferent.
Del territori, cada vegada m'ha n'adono més de que som uns privilegiats, el nostre Gran Penedès dona per molt i això que sortim de Vilanova, que per davant tenim el mar i no és ciclable. Ple de carreteres tranquil·les i estretes que fan de bon rodar, tot acompanyat d'un paisatge i entorn excepcional, hem de ser molt conscients de lo que tenim i que cal preservar-ho.
Del grup de gent que em sortit, fantàstic, ens hem ajuntat dotze, tant ribetans com a vilanovins i algun urbanita més vingut d'altres contrades. Hi érem, en Josep Franco, Josep Fornells, David, Manel (Tusinu), Ton, Neus, Eudald, Marta, Míriam, Antonio, Dani Escoté i jo.
La ruta ha estat, Ribes, Colines, Sant Cugat de Sesgarrigues, la Granada, Guardiola de Font Rubí, la Rovira Roja, Sant Martí Sarroca amb esmorzar a Ca la Katy, les Conilleres, les Cases Noves, Gomila (rampes 17 %), la Carronya, Cornudella, Lleger, Banyeres, l'Arboç, panta de Foix i cap a casa, uns 82 km.

Podrem trobar més informació al Bloc d'en Manel.





2 comentaris:

Bluesbiker ha dit...

Un plaer compartir una sortida pels camins del Penedès amb vosaltres. Salut i Km!

Anònim ha dit...

Bona crònica i bones fotos!!
Miriam