dijous, 29 de desembre del 2011

Un tomb pel Baix Llobregat i el Garraf.

La gent de Vilanova, de comarques nosaltres, a l'anar amb tren a Barcelona sempre hem vist el Baix Llobregat de passada i el Prat com a seu de l'aeroport, sempre ens fixàvem amb els camins entre els camps de carxofes i sempre pensàvem que algun dia hi hauria d'anar. Avui de la ma d'en Manel hi hem anat, ens ha fet de guia per la zona, de molt bon guia, per cert. (Crónica al seu Bloc Ninja) Hi hem anat en Manel, Tonyo, Josep i jo (El Josep hi jo amb Single Speed).

Hem tocat una mica de tot:
Anada en tren fins a Bellvitge (Barcelonès), baixar del tren i esmorzar, això lo primer, amb la panxa plena les coses tenen un altre color. Hem seguit pels carrers a cercar la llera del Llobregat, hem pujat per pista de terra, pel costa del camp de futbol del Pericos, hem creuat per una passarel·la i em baixat per l'altre costat, arribem al Prat (Baix Llobregat), parada obligada a la botiga Pavé culture cycliste, botiga i espai molt modern i interessat a la vegada, ens han ensenyat el local, molt amables.
Després ja hem agafat l'anella verda de camins del Prat i hem anat cap a la desembocadura del riu i cap al costat de l'aeroport, hem fet una parada per veure com els avions passàvem per sobre dels nostres caps i enfilaven la pista d'aterratge, cal recordar que som de poble i això ens ha agradat molt !!
Hem continuat cap a Viladecans i entre extens camps de conreu per pistes asfaltades hem arribat al passeig marítim de Gavà, Castelldefels i la carretera de les Costes del Garraf fins a Vilanova, aquí el Josep i jo ens hem tingut que esforçar una mica, cal recordar que el Josep i jo portàvem les bicis amb una sola velocitat i hem tingut que pujar el pas de la Maladona.
Ha estat una bona matinal de descoberta i de observar un territori que no coneixíem, gràcies Manel !!

Vídeo gentilesa d'en Josep Franco:


Fotos d'en Manel i Carles Soler:



1 comentari:

CICLISMO NINJA II ha dit...

UN PLAERRR!!!! La veritat que es interessant i si, som de poble, veure els avions aterrar de costat pel fort vent a mí m´impressionat, quins cracks el pilots!!! A veure el video del Fran&Co, aquet video PROMETE!!!