dissabte, 10 de març del 2012

Fins a les Gunyoles en Btt

Hem sortit 6 i hem tornat 5, però tot tot a quedat en un susto.

Sortida fins a les Gunyoles, a tocar d'Avinyonet del Penedès, travessant el Garraf de Sud a Nord, sortint de Vilanova, passant per Ribes, Can Suriol, els Pelagons, Can Mitjans, Cantallops (esmorzar) i les Gunyoles, on sortint del poble a 1 km en Joan Antoni Marín a patit una forta caiguda en una corba a dretes.
El bo d'en Marín ha estat un parell de minuts inconscient després de caure baixant sortint del poble de les Gunyoles direcció l'Arboçar, per pista de terra, sobre el km 32 de la ruta. Ha picat de cap al terra, el casc l'ha salvat d'una de més grossa. Ha perdut el coneixement i la memòria, no recordava res de lo que havia fet avui. Han vingut 6 mossos i una ambulància que l'ha portat a l'hospital de Vilafranca per fer-li les proves pertinents. De moment tot ha quedat en un bon susto. Cal destacar la bona feina i rapidesa dels mossos i dels serveis sanitaris per arribar a una pista de terra en mig de la muntanya.


Hem sortit en Marín, José Luís, Rafa, Chema, Toni Albà i jo. Després de la caiguda, la tornada l'hem feta per pista fins a Can Suriol i la resta per carretera, no estàvem caire animats per tornar per muntanya. En Rafa i en Chema han anat fins a l'hospital de Vilafranca i la tornada també l'ha feta per carretera.