diumenge, 25 de març del 2012

Montblanc-Vilanova i la Geltrú amb bici plegable


He tornat a fer una de les meves sortides especials, sortides que fugen de lo rutinari, sortida en solitari i amb bicicleta plegable, amb la Dahon JetStream P8. He fet Montblanc-Vilanova, 100 km i 1130 m de desnivell.
Feia molts dies que no la feia servir, és lo que té tenir diferents models de màquines, no hi ha temps per treure-les a totes. La darrera vegada que la vaig fer servir va ser per la BCN-Sitges el novembre passat.
A l'octubre del 2010 ja hi vaig anar a Montblanc, però aquell cop el recorregut va ser diferent, va ser més curt i vaig passar pel Coll de l'Illa. Aquest cop el coll de pas ha estat el de la Torreta, entre Santes Creus i els Ranxos de Bonany direcció Pontons.
La sortida ha estat Vilanova-Montblanc amb ferrocarril, a l'arribar a la capital de la Conca de Barbera he enfilat cap a la Guàrdia de Prats, Barberà de la Conca i Cabra del Camp, d'aquí cap el Pla de Sta. Maria, el Pont d'Armentera i Santes Creus, on comença la veritable dificultat de l'etapa, el Coll de la Torreta d'uns 11 km, a dalt del coll estic al km 40, faig un entrepà i una cola que portava a la motxilla, avui no he parat a cap bar, no hem venia bé pel trajecte i horari. Tiro avall cap a Can Llenes i els Ranxos i començo la sua pujada que em durà aviat al descens fins a Pontons, continuo avall, Torrelles, Sant Martí Sarroca, la Bleda... més endavant em queda la darrera dificultat, la pujada a Torrelletes per les Masuques, baixada a Castellet i tornada a casa pel Pantà de Foix.


1 comentari:

Txaeska ha dit...

Si senyor, amb dos pebrots. Es lo milloret que he llegit avui!!!
Jo també tinc una Dahon d'aquestes (de la meva època per Barcelona) però no tindria nassos de fer això...

Ets un campió!!