dijous, 21 de juny del 2012

Camí de l'Arboç

Ja estic treballant amb una altre història, passada la Pedals de Clip cal prepapar la Trobada de bicicletes Tàndem, enguany la 5ena edició, amb sortida de l'Arboç (Baix Penedès) i amb data diumenge 2 setembre, en plena verema.
El nostre estimat Penedès donar per molt, cada any intento passar per camins i carreteres noves. He agafat la bicicleta plegable i he anat a cercar trams nous, aquesta feina la faig amb dues eines la bici i el Google Earth, aquest eina de Google et permet visualitzar molts trams de pistes asfaltades i connectar-les virtualment, després cal trepitjar el terreny i lligar-ho tot. No sempre és fàcil i a vegades alguns trams queden tallats, tant sols queda tornar a començar.


1 comentari:

CICLISMO NINJA II ha dit...

Se de lo q hablas, luego la gete se cree q todo el Penedés está conectado hasta q van solos y se pierden y media vuelta, el otro día enlacé la pista q va y vuelve de Banyeres del Penedés, por ahí hay mucho tramo por descubrir, un trabajo de bolillos pero siempre hay un tramo mas y la satisfacción es enorme. Ánimo, todo este trabajo tendrá su recompensa en un futuro no muy lejano, trabajo de hormiguita!!!