dissabte, 30 de juny del 2012

Cap a Santes Creus amb bici plegable

Avui he destinat una bona estona a la bici plegable Dahon, des de la temporada passada en la travessa de Catalunya no feia tants quilòmetres amb aquesta bici.
La volta d'avui tenia com a principal objectiu arribar fins a Santes Creus, però per la banda del darrera, o sigui per la banda embolicada i més dura.

La ruta ha estat Pantà de Foix, l'Arboç, Sant Jaume del Domenys, pujada a les Ventoses, Pla de Manlleu, Vall de l'Infern, Ranxos de Bonany, esquerra cap a Can Llenes, pujada curta al Coll de la Torreta, llarga baixada a Santes Creus, (esmorzar), Aiguamúrcia, Rodonyà, Coll de Santa Cristina, la Bisbal del Penedès, l'Albornar, Santa Oliva, Bellvei, la Cobertera, Calafell, Cubelles i Vilanova. Amb 110 km i 1300m de desnivell.

Coll de les Ventoses

Coll de la Torreta

Arribada a Santes Creus
Mapa de la ruta
Perfil de la ruta
De tant en tant m'agrada anar canviant de bicicleta, s'han de treure a pasturar. Aquests canvis la majoria de vegades em porten problemes físics d'adaptació a la bici, tinc més molèsties de cul, d'esquena o de cames i això que soc un purista en portar-les totes a la mateixa mida, però les geometries varien i això fa variar una mica les posicions.